Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Doładowanie PSC

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Sprzedam doładowania PSC
Metoda kontaktu: GG: 33308816 lub PW (Polecam gg, jestem 24/7)
Opis rzeczy: Posiadam na sprzedaż sporą sumkę PSC - wirtualna gotówka paysafecard
Oczekiwana/oferowana cena: Przelicznik PSC 1zł PSC = 0.8zł realnej gotówki, czyli kupując u mnie PSC 100zł - płacisz u mnie przelewem lub paypalem 80zł :) (zyskujesz PSC 20zł więcej, niż jak byś w sklepie kupował)
Zdjęcia/inne informacje: brak

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Trzeba było dać tą propozycje 01.08, 500 zł musiałem wymienić z paypall;a bo nie moge podpiąć konta, a z psc mogę wypłacić :)

(PSC też możesz przecież wypłacić na konto bankowe)

Opublikowano

Trzeba było dać tą propozycje 01.08, 500 zł musiałem wymienić z paypall;a bo nie moge podpiąć konta, a z psc mogę wypłacić :)

Tylko w sumie czekasz jakieś 4 tygodnie na wypłacenie z PSC wiem bo sam ostatnio wypłaciłem 1050zł i muszę jeszcze czekać :D 

Opublikowano

Tylko w sumie czekasz jakieś 4 tygodnie na wypłacenie z PSC wiem bo sam ostatnio wypłaciłem 1050zł i muszę jeszcze czekać :D

Zależy skąd wypłacasz, ja mam strone, przez która w ciągu max 3 dni mam $$ na koncie.

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Sprzedam doładowania PSC

Metoda kontaktu: GG: 33308816 lub PW (Polecam gg, jestem 24/7)

Opis rzeczy: Posiadam na sprzedaż sporą sumkę PSC - wirtualna gotówka paysafecard

Oczekiwana/oferowana cena: Przelicznik PSC 1zł PSC = 0.8zł realnej gotówki, czyli kupując u mnie PSC 100zł - płacisz u mnie przelewem lub paypalem 80zł :) (zyskujesz PSC 20zł więcej, niż jak byś w sklepie kupował)

Zdjęcia/inne informacje: brak

Można zapłacić w Bitcoinach? 

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Zależy skąd wypłacasz, ja mam strone, przez która w ciągu max 3 dni mam $$ na koncie.

4 tygodnie może przesadziłem max 2 jaka to strona ? 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...