Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9/11

kokojumbo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lordzik, nie zamykaj tematu plz

Co o tym sądzicie? IMO wszystko było zaplanowane przez USA. Teorii jest kilka, najbardziej prawdopodobna jest ta, że obie wieże zostały wysadzone w momencie, gdy uderzył w nie samolot. Bo niby jakim cudem budynek, który miał ponad 100 pięter miałby się zawalić w 10 sekund z powodu uderzenia samolotu? A korzyść burgery miały taką, że mogli wkroczyć do państw islamskich pod tym pretekstem zyskując przy tym np. ropę. Co sądzicie o tym zamachu? 

Opublikowano

Skoro umieli zrobić coś takiego kilkadziesiąt lat wcześniej, to dlaczego nie mieliby tego powtórzyć?

Opublikowano

myślałem że to jest tak oczywiste że nie trzeba nic wyjaśniać ( to stany stoją za tą rozpierduchą wież  )

Opublikowano

myślałem że to jest tak oczywiste że nie trzeba nic wyjaśniać ( to stany stoją za tą rozpierduchą wież  )

sorki, chciałem się upewnić że tu nie są tylko ameby 

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze USA moglo to zaplanowac, by zaostrzyc dzialania przeciwterrorystyczne(aka wieksza inwigilacja) i miec powod, by wkroczyc do krajow Bliskiego Wschodu.

To tylko takie gdybanie.

Opublikowano

ofc. że ustawione, za dużo dowodów jest potwierdzających to. Np. czarne skrzynki wykonane z najtwardszych metali się zniszczyły, ale jakimś cudem znaleziono paszport (xD). Ameryka sobie sama nóż w plecy wbije przez jakieś testowanie broni biologicznej na nieświadomych niczego ludziach itd.

A Kolumb się w grobie przewraca :v

tenor.gif

Opublikowano

Że Wam się chce...

Toż to oczywiste prawie tak samo jak to, skąd się wziął nagle komunizm u Ruskich.

Rzydy żondzom śwatem.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Całkiem możliwe, prawdę mówiąc w zamachu 9/11 wszystkie wersje są możliwe ale całej prawdy raczej nigdy nie poznamy.

Opublikowano

Wina żydów, arabów, meksykan i ich gore metalu, rosjan, chińczyków i eskimosów z dzidami.

Ciekawe czy odpowiedzialny za to (ktokolwiek to był) spodziewał się że ludzie będą sobie tak hardo tym głowy zajmować tyle lat.

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

to prawda bo na filmiku było widać że samolot jebnął w gore a cały dół się rozsypał jakby c4 wyjebao

USA to kurewski "naród" niewolników i imigrantów. Nawet ich przyszły prezydent Trump jest niemcem

Opublikowano

to prawda bo na filmiku było widać że samolot jebnął w gore a cały dół się rozsypał jakby c4 wyjebao

USA to kurewski "naród" niewolników i imigrantów. Nawet ich przyszły prezydent Trump jest niemcem

Trump nie będzie prezydentem xD

Opublikowano

Trump nie będzie prezydentem xD
Racja lepiej wybrac hilary, ktora sprzeda ameryke rockefelerom i wprowadzi stan wojenny
Opublikowano

Obejrzyj dokładnie nagrania, i wyciagnij wnioski sam. Samolot leciał z prędkością ok. 700 km/h. Z taką prędkością metalowe elementy działają jak brzytwa przecinając do połowy konstrukcje wieżowca. Górna część odcięta od dolnej zaczyna na nią spadać i burzyć od góry do dołu nabierając cały czas rozpędu. Grawitacja kochany. I na pewnie nie trwało to 10 sek. Obejrzyj dokłądnie filmy z nagran an yt.

Cyrk.png

Opublikowano

Obejrzyj dokładnie nagrania, i wyciagnij wnioski sam. Samolot leciał z prędkością ok. 700 km/h. Z taką prędkością metalowe elementy działają jak brzytwa przecinając do połowy konstrukcje wieżowca. Górna część odcięta od dolnej zaczyna na nią spadać i burzyć od góry do dołu nabierając cały czas rozpędu. Grawitacja kochany. I na pewnie nie trwało to 10 sek. Obejrzyj dokłądnie filmy z nagran an yt.

xD

https://www.youtube.com/watch?v=WHM49c5pRck

Zazwyczaj nie popieram WP ani tego typu materiałów, ale akurat tutaj wszystko jest opisane i poparte dowodami - https://www.youtube.com/watch?v=cZ0i0YTvkxc

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale ówczesny prezydent stanów zjednoczonych G.Bush miał już wczesne relacje z Bin Ladenem, niektóre teorie spisowe mówią o tym, że się spiknął z nim, wszystko zostało ustawione, samoloty itp tylko po to, żeby wkroczyć do Afganistanu i Iraku pod pretekstem wojny z terroryzmem, a tak na prawdę to chodziło o napędzenie gospodarki(a nic tak nie napędza jak wojna) do walki o złoża ropy naftowej i innych minerałów w tych krajach. To chyba najbardziej prawdopodobna teoria, w którą jak widać wyżej wierzy większość ludzi. Nie mniej jednak należy pamiętać o tej tragedii, która wstrząsnęła światem, w której zginęło prawie 3000 osób w tym 6 naszych rodaków :)

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale ówczesny prezydent stanów zjednoczonych G.Bush miał już wczesne relacje z Bin Ladenem, niektóre teorie spisowe mówią o tym, że się spiknął z nim, wszystko zostało ustawione, samoloty itp tylko po to, żeby wkroczyć do Afganistanu i Iraku pod pretekstem wojny z terroryzmem, a tak na prawdę to chodziło o napędzenie gospodarki(a nic tak nie napędza jak wojna) do walki o złoża ropy naftowej i innych minerałów w tych krajach. To chyba najbardziej prawdopodobna teoria, w którą jak widać wyżej wierzy większość ludzi. Nie mniej jednak należy pamiętać o tej tragedii, która wstrząsnęła światem, w której zginęło prawie 3000 osób w tym 6 naszych rodaków :)

TAK G.BUSH I BIN LADEN BYLI KOCHANKAMI I SIE RAZEM SPIKNELI A POTEM NA PREZENT Z OKAZJI ICH ROCZNICY JEDEN WYSADZIL WIEZOWIEC DLA DRUGIEGO.

Opublikowano

Poruszacie tematy sprzed lat, było, minęło. Nie wiem jak to się stało, ale raczej wątpię, że to było ustawione. Nie widzicie co obecnie dzieje się na świecie? Islamistom jest obojętne życie, więc są zdolni do wszystkiego, wlecenia samolotem w wielki wieżowiec też. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Poruszacie tematy sprzed lat, było, minęło. Nie wiem jak to się stało, ale raczej wątpię, że to było ustawione. Nie widzicie co obecnie dzieje się na świecie? Islamistom jest obojętne życie, więc są zdolni do wszystkiego, wlecenia samolotem w wielki wieżowiec też. 

To chyba ty jestes krotkowzroczny. Wojna to biznes. Krew to pieniadze. Nic nie jest przypadkiem.

Opublikowano

To chyba ty jestes krotkowzroczny. Wojna to biznes. Krew to pieniadze. Nic nie jest przypadkiem.

Przynajmniej widać jakie tłoki i ameby są większością na forum patrząc na posty wyżej xD

Opublikowano

Chyba dwóm najbogatszym rodzinow na swiecie jest zycie obojetne, bo to oni wszystko napedzaja w ramach nwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...