Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która odsłona FIFY waszym zdaniem jest najlepsza?

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fifa 11(wielkie boom, nowa jakość dla mnie) oraz 14(pierwsza bez tak wielu błędów jak w 12,13, była grywalna) były dla mnie DOBRE.

Najlepsze wiadomo, co rok wychodzi nowa i jest poprawiana, ulepszana więc także powiem że FIFA 17,16.

Opublikowano

Zdecydowanie FIFA 14 - najlepsza odsłona jaka według mnie mogła wyjść. Świetnie wpadające strzały z dystansu + niesamowite główki. I jeszcze ten Miroslav Klose - 99 główek. Nic tylko brać. :D Jak chcesz nowszy tytuł, to polecam FIFE 15, równie dobrze wpadające strzały z daleka, nieco gorzej z główkami, ale też jakoś wpadają.

Rekrut
Opublikowano

Zdecydowanie FIFA 14 :)

Tak jak kolega napisał, niesamowite główki, świetny gameplay, dosyć stabilny rynek, a dodatkowo tryb World Cup, który dał jeszcze więcej funu pod koniec gry :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie największe wrażenie zrobiła Fifa 15. Ładna oprawa graficzna, można było się poczuć tak jak by to był mecz w telewizji.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Fifa 17 ze względu na nowy silnik jakim jest Frosbite, i te nowe ulepszenia dla każdego trybu gry :) Czekamy na demo...

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...