Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywność administracji na serwerze Antaris

jakubgross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na sam początek:

w tym temacie odnoszę się tylko i wyłącznie do administracji/moderatorów/helperów itp. serwera Anatris i moja wypowiedź nie nawiązuje bezpośrednio do krytyki serwera Antaris, więc usunięcie go będzie niezgodne z regulaminami. 

Tak więc zaczynamy:

zCxpYe5.png           S6r4yV4.png

N6KWz2Q.png       JIqoIIg.png

gFUCH5e.png        D1fksUQ.png

ZcrMChT.png        Me0pRA0.png

PKJFCIz.png         ZFlTOTc.png

Zrzuty z strony support.antaris.pl

Jak widać przez całe dwa dni nikt z administracji nie jest aktywny na serwerze... Chyba, że to bug strony, ale chyba bugów już chyba wszyscy mamy dosyć. :)

Pozdrawiam,

jakubgross

strange1.jpg

Opublikowano

i tak jest już max 50 online i to przez tą trójkę głownych administratorów, więc nie ma sensu, aby oni marnowali czas na pustym serwera.

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc bokami mi już wychodzi ten wasz cyrk o tym Antarisie... Jęczycie od kilku tygodni jak zarzynanie świnie... Rzygać się już tym chce i tym waszym gównem - patrz tematami - na temat antarisa, bugów czy choćby nawet tego braku aktywności. 

Tak strasznie mówicie jaki to Antaris żałosny a sami zachowujecie się żałośnie , przekraczając wszystkie możliwe normy i standardy idiotyzmu na tym forum. 

Isamu ma swoją armię, widzę że Sa bal zebrał swoją - szkoda że idiota trzyma się z jeszcze większym idiotą... Nie mam już pytań. 

Serwer skończył tak a nie inaczej - koniec kropka. Po jakiego hu*a drążyć ten temat w nieskończoność i robić z siebie kolejnego Sa bala na tym forum ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc bokami mi już wychodzi ten wasz cyrk o tym Antarisie... Jęczycie od kilku tygodni jak zarzynanie świnie... Rzygać się już tym chce i tym waszym gównem - patrz tematami - na temat antarisa, bugów czy choćby nawet tego braku aktywności. 

Tak strasznie mówicie jaki to Antaris żałosny a sami zachowujecie się żałośnie , przekraczając wszystkie możliwe normy i standardy idiotyzmu na tym forum. 

Isamu ma swoją armię, widzę że Sa bal zebrał swoją - szkoda że idiota trzyma się z jeszcze większym idiotą... Nie mam już pytań. 

Serwer skończył tak a nie inaczej - koniec kropka. Po jakiego hu*a drążyć ten temat w nieskończoność i robić z siebie kolejnego Sa bala na tym forum ?? 

@Dusher dlaczego jak ktoś mówi, że bug.aris to syf musi być od tego idioty sa.bala xD

Opublikowano

Ja kupiłem zaopatrzenie bo dzisiaj start bez bugów i wbijam topkę. Najlepszy server. Polecam serdecznie. Wbijamy na pompie. A co to tego to pewnie bug strony i są cały czas online (po prostu jest na odwrót). Jeszcze raz polecam, bugów nie ma. Najprawdziwsza prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...