Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Haxton edit. Sytharix [IP BAN FIX]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dla was Haxtona zmodyfikowanego przez Sytharixa.

Z fixem na soft-IP-bana.

mxpFMzr.png

Pobierz plik i wypakuj go do folderu

Następnie otwórz Haxton-SytharixEdit.exe.config 
Zmień AccountType

Wypełnij swoje dane

Skonfiguruj proxy
 Zapisz plik 

Otwórz "Sytharix-AutoRestarter.bat"

Jak skonfigurować PROXY:

Ten bot ma wbudowaną funkcjonalność proxy.

Aby to skonfigurować, wykonaj poniższe instrukcje:

1. Otwórz plik konfiguracyjny 
2. Znajdź tę linię: <add key = "Proxy" value = "" />
3. Zmień wartość na swoje IP proxy i portu (IP: Port).
4. Upewnij się, że wygląda to mniej więcej tak: <add key = "Proxy" value = "127.0.0.1:123" />
5. Uruchom bota przy użyciu pliku bat i powinien on używać już innego IP.

DL:

https://mega.nz/#!Y5FEBbBB!lCy8s1YkKtJjbhVGRwXEZthR-qdHxbekvq7PSEQG-A0

SKAN:

https://virustotal.com/pl/file/dc7c0b37b646278c7941342c9cd7710b1c6194fc2b72f8c7962b54f0b4c1e2e8/analysis/

------------------------------------------------------------------------------------

FAQ:

* MEANS YOU ALREADY CAUGHT THE POKEMON. THE LONGER THE BOT RUNS, THE LESS FREQUENT THIS ERROR WILL BE. IF YOU RESTART IT EVERY 20 MINUTES THEN YOU'RE GOING TO GET IT A LOT.

TASK CRASHED/FAILED
* WAIT FOR AN OFFICIAL UPDATE FROM THE DEVELOPER.

GETTING A LOW XP/HR?
* JUST LET THE BOT RUN. IT WILL GET BETTER AS TIME INCREASES.

NO POKESTOPS, GYMS OR POKEMON?
* YOU ARE MOST LIKELY SOFT BANNED, WAIT FOR THE BAN TO FINISH BEFORE STARTING.

.Net Framework Error
* Download the latest version of .Net Framework

Keep getting IP banned
* MAKE SURE YOU ARE USING THE BAT AND NOT THE EXE FILE ITSELF. Read main post instructions.

Still getting IP banned
* Make sure you have not set your speed too high. The default settings work best.

How do I stop it from removing pokemon I want?
* Favourite the pokemon you want to keep or change the settings in the config file to your preferences (i.e. keep iv or cp or don't evolve or evolve all or keep all or transfer, etc...)

Does this bot hatch eggs?
* It doesn't handle egg hatching but because you move around you're still increasing the km on your egg.

I keep getting updating inventory error
* You are either soft banned or IP banned, most likely ip banned, in which case you have to wait till it expires and can't use an unbanner.

Does this bot snipe pokemon?
* No this bot only farms and levels you up.

Task Crashed or failed.
* No idea what's wrong, sorry. Make sure you don't have google 2 step authentication.

I can't start the bat file.
* Right click it and edit it, then change the path to the direct path. (start /b Haxton-SytharixEdit.exe) -> (C:\path to haxton\Haxton-SytharixEdit_v2.19).

Donating and more info.
* Join discord. https://discord.gg/QcbU7Ms

Opublikowano

No to się obudził z tym botem... Bo nie działa,a fix jest nie do aktualnego problemu tylko do poprzedniego sprzed kilku dni 

Fix jest do aktualnego problemu, z wczoraj :)

Opublikowano

odbanowanie necrobotem nic nie daje ;) problem nadal ten sam

upewnij się czy masz takie same coordy, temat został zupdatowany, skorzystaj z proxy, pozdrawiam.

Opublikowano

No to się obudził z tym botem... Bo nie działa,a fix jest nie do aktualnego problemu tylko do poprzedniego sprzed kilku dni 

Po odpaleniu odwiedza mi tylko pokestop do tego problemy z logowaniem google. Aktualnie mam taka samą wersję przy czym logowanie z google zostało naprawione. Choć teraz myślę czy te kilka dni temu to faktycznie nie było wczoraj :). Tak czy inaczej ten fix nie działa do aktualnego problemu (Zbieranie pokemonów przez snipe) 

Radio nowej generacji --> https://plug.dj/dispark/ <--Radio nowej generacji 

Opublikowano

Po odpaleniu odwiedza mi tylko pokestop do tego problemy z logowaniem google. Aktualnie mam taka samą wersję przy czym logowanie z google zostało naprawione. Choć teraz myślę czy te kilka dni temu to faktycznie nie było wczoraj :). Tak czy inaczej ten fix nie działa do aktualnego problemu (Zbieranie pokemonów przez snipe) 

Zastosowałeś się do setup-proxy? p.s aktualny problem to softbany na ip z powodu odpalenia kilku botów, nie rozumiem troszkę o czym piszesz.

Opublikowano

Czesc, co zmienic w accounts type ? jestem amatorem w botach, wczoraj uzywalem haxton z poradniku 200kexp/h, dzis zrobilem to co powiedziales, a pojawia mi sie blad ciagle w logowaniu, nie wiem co zrobić, proszę o pomoc

Opublikowano

Tak próbowałem i z proxy. Jedyny bot jaki mi działa to NecroBot w wersji 0.7.1.(Jako działanie mam na myśli odwiedzanie pokestop jak i łapanie pokemonów. Dodam również że nie używam do necro proxy) 

Radio nowej generacji --> https://plug.dj/dispark/ <--Radio nowej generacji 

Opublikowano

Tak próbowałem i z proxy. Jedyny bot jaki mi działa to NecroBot w wersji 0.7.1.(Jako działanie mam na myśli odwiedzanie pokestop jak i łapanie pokemonów. Dodam również że nie używam do necro proxy) 

Niestety nie pomogę Ci, ten bot mi działa, jak i zwykły haxton bez żadnych proxy. (1 bot - 1 konto - 1 komputer)

Opublikowano

a mi dasz radę pomóc ? od początku bociłem 1 konto, i mam problem, co zmienić w accounttype żeby bot działał

Musisz tam wybrać jakie konto ptc/google a pod tym masz linijki z danymi. lmao

Opublikowano

a mi dasz radę pomóc ? od początku bociłem 1 konto, i mam problem, co zmienić w accounttype żeby bot działał

Musisz tam wybrać jakie konto ptc/google a pod tym masz linijki z danymi. lmao

http://prnt.sc/c4su18, ciągle coś takiego mi się pojawia w kółko, zrobiłem wszystko jak napisane

Opublikowano

działa wam  ? ja nie moge się zalogować,wyskakuje na czerwono "Task crashed of cancelled" i failde to log in, retrying in 5 seconds.

necro działa normalnie 

Opublikowano

działa wam  ? ja nie moge się zalogować,wyskakuje na czerwono "Task crashed of cancelled" i failde to log in, retrying in 5 seconds.

necro działa normalnie 

masz jakis dobry config na necro bota? bo nigdy nie uzywalem, a nie dziala mi zaden i dobry byl by nawet necro, byle by nie ewoluowal pokemonow, zeby transferowal do profesora, i zeby z kazdego gatunku po 1 pokemonie zostawial, masz cos ?

Opublikowano

necro działa normalnie 

masz jakis dobry config na necro bota? bo nigdy nie uzywalem, a nie dziala mi zaden i dobry byl by nawet necro, byle by nie ewoluowal pokemonow, zeby transferowal do profesora, i zeby z kazdego gatunku po 1 pokemonie zostawial, masz cos ?

https://github.com/drz44/DrZ-Configs wybierz sobie max aktualnie daje 80k/h

Opublikowano

a skad mam wziasc port do proxy?

Wziąć*

@Edit

Wpisz w google: lista proxy . Jezu, dzieci powinny używać internetu dopiero od 15 roku życia

Admin Cienia
Opublikowano

Ale to jest cały czas ta wersja 2.19, myślałem że tu coś nowego :>

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wziąć*

@Edit

Wpisz w google: lista proxy . Jezu, dzieci powinny używać internetu dopiero od 15 roku życia

nie poprawiaj mnie jeśli sam nie piszesz idealnie gramatycznie - pisałem z telefonu i kwestia t9 w nowym telefonie,który swiruje.

Co z tego,ze bede mial ip proxy jak port'u nie podają lol,a standardowego tez nie ma.

Opublikowano

Wziąć*

@Edit

nie poprawiaj mnie jeśli sam nie piszesz idealnie gramatycznie - pisałem z telefonu i kwestia t9 w nowym telefonie,który swiruje.

Co z tego,ze bede mial ip proxy jak port'u nie podają lol,a standardowego tez nie ma.

Co jak co, ale wziąść w słowniku nigdy nie będzie ... Chyba, że sam dodasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...