Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Villagery wybuchają?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz je odminować.

W tym celu wchodzisz w komputer wpisujesz %appdata% WCHODZISZ w miniecrafta, tam KLIKASZ prawym w folder mods - usuń i powinno śmigać.

Nie ma za co.

Opublikowano

Wypisz wszystkie pluginy, mało prawdopodobnie że to akurat ShopKeppers

Villagery są od pluginu shopkeepers

villagery sa od pluginy shopkeepers? xDDDDD

wypisz wszystkie pluginy/mody

//

Opublikowano

Podaj listę modów oraz pluginów. Z tego co na szybko znalazłem na google, to villagery wybuchają przy zainstalowanym modzie Technomancy.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Podaj listę modów oraz pluginów. Z tego co na szybko znalazłem na google, to villagery wybuchają przy zainstalowanym modzie Technomancy.

Moje pluginy to : aAntiSpam,Age-API,AntiJoinBot,Api,BarApi,essentials,fairpvp,frameprotect,funnyguilds,hugobans,kefekty,logit,maxbans,multiverse-portals,core,permissionsex,skript, niemam  żadnych modów

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć "kefekty" i wtedy zrobić villagera, nie widzę na liście pluginów innych możliwości.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Postaraj się zrobić normalnego screena z tego co wypluje komenda /plugins - nie wiem teraz czy Api, BarAPI, to dwa osobne pluginy, czy np nie doszło do pomyłki przy wypisywaniu. Dodatkowo proszę, żebyś podał tutaj czy na priv odnośniki do niestandardowych pluginów typu:

* age-api

* kefekty

* api

Szczerze mówiąc, nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem, może spróbuj po kolei wyłączać pluginy ? Najlepiej zatrzymać serwer - plugin do innego katalogu - odpalić serwer. Na pewno trafisz na plugin, który powoduje to wybuchanie.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...