Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - Wszelkie dyskusje

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie że się opłaca kupić grę w premierę czy poczekać z tydzień na optymalizację i jak się serwery sprawują oraz inne pierdoły?

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy bedzie dostepna fifa 17 w abonamencie origin ? Chodzi mi o pelna wersje gry nie o te 10 godzin triala

Tak.

Od razu po premierze w Polsce czy jakos w nastepnym roku xD ?

Opublikowano

Witam , chciałbym się zapytać , czy to prawda , że na PC gra mało osób , mało jest kart oraz bardzo dużo trainerów? Czy dam radę w Fifie 17 zagrać normalnie drafta tak aby nie trafić na trainera?

Opublikowano

To tez zalezy od poziomu na jakim grasz, ale ogolnie to tak. Od fify 12 co roku wyglada to tak samo. Wyszukujesz przeciwnika -> zaczynasz mecz -> kopiesz pilke -> max po kilkunastu sekundach napis "Utracono polaczenie z przeciwnikiem...". Drafty, 1 liga i pewnie fut champions to tryby w ktorych normalny gracz nie ma czego szukac.

Opublikowano

Tak. Bardzo duzo osob z tego powodu przeszlo z PC na konsole i jak widac EA ten model biznesowy odpowiada. Oni spokojnie to mogliby ogarnac, ale po prostu lepiej wychdza na tym jak ludzie kupuja konsole. :)

Opublikowano

Planuje pierwszy raz kupic fife na pc i mam jedno pytanie, czy w FUTa bedzie mozliwosc by np moj brat zagral na innym koncie majac zakupiony tylko jeden egzemplarz? Wczesniej mialem fife na konsole i wystarczylo zmienic profil. Jak wyglada sytuacja na pc? Potrzebna bedzie druga gra?

Opublikowano

KLucz gry jest jednorazowy, nie mozesz go przypisac d o kilku kont origin. Na koncie moze przebywać jednocześnie tylko jedna osoba. No i oczywiście macie wspólny klub w FUT.

Opublikowano

Jest na starym silniki i nie ma nowego trybu to od ciebie zależy czy się opłaca czy nie

chodzi mi o grafike bo jeżeli mam nie poczuć różnicy między 16 a 17 to bezsensu kupować. 

Opublikowano

Siema, wie ktoś jak włączyć polskiego komentatora ? Jestem kompletnie zielony w tych sprawach [FIFA 17 NA PC] . W ustawieniach mam właczony poziom komentatora na maxa i nic nie mówi

//

Opublikowano

jak zrobic tryb pełnoekranowy na PC , bo mam z tym problem. Uzywam programu  Borderless gaming, ale minusem podczas jego użycia jest to, że po kilku minutach obraz gaśnie gdyz gram na padzie i komputer to czyta jakby był w bezczynności i wtedy musze poruszać myszką i dopieor znowu moge grać.

Opublikowano

Wie ktoś jak w Fifie 17 uruchomić web app? w 16 wystarczyło zrobić zadania menagera i poczekać około 24h ale niestety w 17 zadania menadżera są inne i nie odblokowują dostępu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...