Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel Diablo.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest o tyle dobry, że łatwo się go czyści. Co do ergonomii pracy, to siedziałem w nim i na pierwszy raz było dość wygodnie zatem praca, będzie przyjemna.

Opublikowano

Ostatnio oglądałem fotele w IKEI i powiem Ci, że o wiele gorsze są w podobnej/droższej cenie. Samego fotela nie widziałem, ale na pierwszy rzut oka wydaje się lepszy niż reszta "normalnych" produktów w tym przedziale cenowym.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ostatnio przechodziłem przez sklepy w poszukiwaniu jakiegoś fotela podobnego do AK Racing, bo jak raz na nim siedziałem to nie powiem, że było strasznie wygodnie, niż na biurowym, który teraz mam. Cena jest obniżona, więc jakby nie patrzeć pewnie będzie dorównywał jakością i ergonomią pracy do tych z "wyższych" półek :P

Bo jednak jak się siedzi dużo przy kompie to kręgosłup się niszczy zdeczka :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Ten fotel Diablo x-eye można stwierdzić odbiega chyba tylko kolorystyką oraz lekko wyglądem od innych Ak czy Dx Racingów co nie?

Bo co do siedzenia w takim fotelu to chyba odczucia podobne.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...