Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all tak się zastanawiałem i wpadłem na pomysł aby zacząć grać na PL surą WP :) I chciał bym was prosić o porady jak dawać w skille i w jakie wgl nie dawac np czy warto w strach dawać itd i jak w staty lądować proszę o pomoc wiadomo jak ktoś zasłuży to dostanie + i5* lub - jak kto woli . Piszczcie wszyscy każda propozycja zostanie wzięta pod uwagę dziękuję z góry i pozdrawiam wszystkich userów :)

Jeju ludzie ja zbieram minusy a nie plusy . Proszę dawajcie mi minuski !

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Siemka all tak się zastanawiałem i wpadłem na pomysł aby zacząć grać na PL surą WP :) I chciał bym was prosić o porady jak dawać w skille i w jakie wgl nie dawac np czy warto w strach dawać itd i jak w staty lądować proszę o pomoc wiadomo jak ktoś zasłuży to dostanie + i5* lub - jak kto woli . Piszczcie wszyscy każda propozycja zostanie wzięta pod uwagę dziękuję z góry i pozdrawiam wszystkich userów :)

Jeju ludzie ja zbieram minusy a nie plusy . Proszę dawajcie mi minuski !

Był już taki temat

To jest ukryta treść, proszę

reflink

Opublikowano

Zależy czy chcesz iść pod pvp czy pvm.

PvP - ostrze - zbroja- palec/rozproszenie/wirek - wirek/palec/rozproszenie - rozproszenie/wirek/palec (jak kto woli)

PvM - ostrze- zbroja - strach - wirek

Staty 2:1 Int:Wit.

Strach wiadomo można dać jeśli chcesz mieć postać only PvM. W grocie jest niezastąpiona. No ale już nie będziesz taki mocny w PvP. Coś za coś ;)

Opublikowano

Ja bardzo polecam surke wp , ku sa stosunkowo tanie a postac ma ogromne mozliwosci rozbudowy poniewaz : jak zrobisz sobie build dajmy na to ostrze zbrojka palec rozpro bedziesz kox na pvp :)

pkty statusu oczywiscie 2 int 1 wit potem siła :) alee nieeee mozesz sobie zrobic postac na metki i do expa z konia tj. czarowane potem wirek zebys mogl cos bic jak jeszcze nie bd mial boja :P nastepnie zbrojka i strach :) skille na g zrobisz bez problemu a na 70 tylko na mapki do dt i kaska sama sie zarabia normalnie fms 30+ kd czwórki do expa i lecisz :) ja gram ostrze zbrojka wir i strach i jestem bardzo zadowolony zaden metin w granicy mojego lvlu nie stanowi dla mnie problemu. :)

Opublikowano

@UP zdaje mi się że Twoja wypowiedź jest najsensowniejsza i chyba tak zrobię jak mówisz ale piszcie dalej chętnie wysłucham waszych propozycji dla wszytskich leci 5* i +

P.S. - surę wolałbym bardziej do PvM i na metki :)

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Oczywiscie odpowiedz ktora podal swider jest sensowna ale...

Kolo 70lvla bedziesz mial postac typowo dp expa, bedzie ci sie super expilo i latwo zarabialo ale...

Bedziesz BARDZO slaby w pvp, wiem co mowie bo mialem dwie sury WP na tym samym lvlu (69)

WP totalnie do expa, czyli z buildem swidra nie dawala sobie rady nawet ze slabymi postaciami, przy dobrym eq...

WP totalnie do pvp wymiatala w pvp ale expic sie dalo tylko z buta

Build ktory laczy pvp i pvm to moim zdaniem

Ostrze-Wir-Palec-Zbroja

W pvp bedziesz sobie dawal rady dzieki dwom skillom z dobrym dmg

w pvm bedziesz sobie dawal rady dzieki zbroi i ostrzu

Jesli jednak chcesz miec postac full do pvm to wybierz build swidra..

OMG.TECZA!

Opublikowano

@up: dodam jeszcze ,że jeśli zdecydujesz się ładować punkty w strach to pamiętaj ,zeby wyrównać zręcznośc ...

Raz na privie experymentowałem i dając w zrecznosc(90ptk.) i strach (p) W atlantydzie było bosko ...

Wojownicy od czasu do czasu zadawali mi hity po 1,5k ...

A reszta to same "Miss"

Expiło się super (miałem wtedy chyba 660 defa)

pedo-dog.gif

Opublikowano

Ja kiedyś miałem WP to skille dawałem:

Czarowane Ostrze --> Smoczy Wir --> Uderzenie Palcem --> Czarowana Zbroja --> Strach....

Wbiłem na m tylko pierwsze 3 skille bo dalej konto sprzedałem :D

A statystyki rozdawałem 2:1 odpowiednio inteligencja:witalność

Grało mi się spoko... Ale to ja tak grałem więc wiesz.... Do PvP inaczej i do PvM inaczej...

Ja osobiście grałem tylko PvM.... Cisnąłem wszystko :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Jak zrobisz sobie postać do pvm taki build jak Ci radziłem to co stoi na przeszkodzie zrobić BMa wyexpic mu 75 w v2 i zrobic skille ;> ?? Eq przelozysz tylko nowa bron kupisz i jazda :) Bo bez kitu nie oplaca sie laczyc buildow pvm i pvp w wpku :P Lepiej zrobic postac ktora bedzie dobra w czyms lub zeby była słaba w kazdym typie rozgrywki :)

Opublikowano

Według mnie to buduj postać według siebie...

Dokładasz jednego jak potrzebujesz a innego jak potrzebujesz właśnie tego.

Możesz nas posłuchać ale nie ma to jak swoja unikatowa postać :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...