Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problen z obstawianiem na Lounge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie. Też macie problem z obstawianiem na csgolounge odkąd wprowadzili tą aktualizacje 18+ ? "Sorry, right now bots are not taking any new bets." Nie wiem czy problem leży u mnie czy u lounge.

Z gory dzieki za odp.

Opublikowano

Z tego co wiem wszyscy użytkownicy lounge,w tym ja mają ten sam problem.Można prawdopodobnie obstawiać itemy tylko z return's,a więc przyczyna leży po stronie lounge.Myślę,że jest to spowodowane tym,iż ludzie z krajów,które dostały blokadę na betowanie próbują odzyskać swoje itemy z lounge,także boty są co chwile przez nich zajęte i chwilowym priorytetem dla strony jest oddanie skinów dla tych osób.

Opublikowano

Nie wiem co jest trudnego w zrozumienia zdania po angielsku na poziomie podstawówki. Boty nie przyjmują nowych betów i tyle w temacie, nie było info kiedy wznowią przyjmowanie.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a tak ciezko jest czytac ze zrozumieniem ? pytam czy to jest problem u mnie czy z lounge (moze bug) a nie prosilem o przetlumaczenie 

dzieki Akashi za normalna odp :)

Opublikowano

Nie wiem co jest trudnego w zrozumienia zdania po angielsku na poziomie podstawówki. Boty nie przyjmują nowych betów i tyle w temacie, nie było info kiedy wznowią przyjmowanie.

Jeżeli drogi kolego nie masz nic przydatnego do powiedzenia,to tego nie mów.Pod moim tematem również przetłumaczyłeś te ciężkie zdanie na poziomie podstawówki jak określiłeś to w obu tematach.Jeżeli nikt się nie pytał o tłumaczenie zdania to chyba jasne jest to,iż rozumie te zdanie i nie potrzebuje tłumaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...