Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris - dyskusja ogólna o serwerze

jakubgross

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Twoim zdaniem serwer Antaris powinien być dalej objęty patronatem MPC?

• Tak
      1
    • Nie
      8
    • Nie mam zdania
      1
  2. 2. Jeśli grałeś na serwerze jak go oceniasz (skala 1-10)

• 1
      6
    • 2
      2
    • 3
      0
    • 4
      0
    • 5
      0
    • 6
      0
    • 7
      0
    • 8
      0
    • 9
      0
    • 10
      1
  3. 3. Czy serwer Antaris dobrze wpływa na forum MPC?

• Tak
      2
    • Nie
      7
    • Nie mam zdania
      0
  4. 4. Jak oceniasz administracje/moderatorów/helperów serwera Antaris (skala 1-5)

• 1
      6
    • 2
      1
    • 3
      1
    • 4
      0
    • 5
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

serwer Antaris jak wiadomo już od dłuższego czasu demoralizuje ludzi na tym forum. Zapraszam do ogólnego oceniania serwera i głosowania w ankiecie. 

Według mnie przez ten serwer mpc po prostu traci użytkowników.

Pozdrawiam,

jakubgross

strange1.jpg

Opublikowano

Grałem na wielu serwerach, ale takich bugów i to jeszcze w takich w ilościach, to nigdy nie widziałem.

Niby serwer hard, a na allegro walają się miliardy jeśli nie biliony yang i to jeszcze w śmiesznej cenie xD

Porażka na całej linii. Uważam, że powinni zamknąć ten serwer i przeprosić zamiast ciągnąć to na siłę.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie rozumiem waszego toku myslenia. Myslicie, ze powielanie tematow cos da?

Nie dodajecie niczego od siebie. Piszecie ciagle to samo, ze serwer upada, ze administracja olewa.

Takie rzeczy kazdy gracz wywnioskuje sam, bez kolejnego zbednego tematu.

Jesli juz serwer upadnie, to na pewno nie dzieki waszej internetowej wojnie w obronie spolecznosci mpc.

Opublikowano

Nie dodajecie niczego od siebie. Piszecie ciagle to samo, ze serwer upada, ze administracja olewa.

Jesli juz serwer upadnie, to na pewno nie dzieki waszej internetowej wojnie w obronie spolecznosci mpc.

To jest po prostu ankieta, mamy wolność słowa i ludzie mają prawo mówić co myślą. :)

strange1.jpg

Opublikowano

To jest po prostu ankieta, mamy wolność słowa i ludzie mają prawo mówić co myślą. :)

Rozumiem, ze dzieki tej wolnosci slowa moge kazdemu recytowac wspaniale wiersze, ktore ukladam kazdego dnia przy sraniu?

Zgodze sie, ze macie prawo mowic, co myslicie. Jednak nie zrozumiales mojej wczesniej wypowiedzi. Chodzi o to, ze wy w w kolko powtarzacie jedno i to samo.

Dla mnie serwer jest c*****y, administracja tez i uzytkownicy tez, bo skoro serwer upada i tak bardzo wam na tym zalezy, to dajcie mu utonac.

Miesiac temu mozna by jeszcze zrozumiec taki temat, ale wy to robicie do porzygu. W przyszlym roku tez kolejny? "Co sadzicie o nieistniejacym juz antarisie? Zapraszam do pierdolenia tego samego od x czasu"

Najwazniejsze jest to, ze takich tematow jest sporo w dziale antarisa i ten jest kolejnym nic nie wnoszacym.

Opublikowano

Rozumiem, ze dzieki tej wolnosci slowa moge kazdemu recytowac wspaniale wiersze, ktore ukladam kazdego dnia przy sraniu?

Zgodze sie, ze macie prawo mowic, co myslicie. Jednak nie zrozumiales mojej wczesniej wypowiedzi. Chodzi o to, ze wy w w kolko powtarzacie jedno i to samo.

Dla mnie serwer jest c*****y, administracja tez i uzytkownicy tez, bo skoro serwer upada i tak bardzo wam na tym zalezy, to dajcie mu utonac.

Miesiac temu mozna by jeszcze zrozumiec taki temat, ale wy to robicie do porzygu. W przyszlym roku tez kolejny? "Co sadzicie o nieistniejacym juz antarisie? Zapraszam do pierdolenia tego samego od x czasu"

Najwazniejsze jest to, ze takich tematow jest sporo w dziale antarisa i ten jest kolejnym nic nie wnoszacym.

Dlatego piszę go w pogaduszkach..

Coś ten Antrias zrobił, zawsze jakiś nowy member przyjdzie na forum ;v

Tak, napisze jeden post i pójdzie. :)

strange1.jpg

Opublikowano

Dlatego piszę go w pogaduszkach..

facepalm.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...