Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarutionMt2 , Warto Przeczytać

rychumsc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem jednym z graczy na serwerze MarutionMt2 . Krótko postaram się wam opisać o co Mi dokładnie chodzi z Tym postem . Otóż chodzi Mi o to , że jestem tylko zwykłym graczem tego serwera , choć tworząc tego posta mam nadzieję ze doda on populacje na serwerze . Serwer ogólnie jest serwerem Easy . Max lvl to 250 , serwer możemy porównać do Serwerów takich jak ; Erurismt2 , Divineworldmt2 i kilka innych tego typu . Administracja jest na prawdę na poziomie godnym poświęcenia czasu na MarutionMT2 . Serwer KLASYK jeżeli ktoś z was lubi EASY serwery zapraszam do nas . Częste EVENTY OX , ZUO ! :) . chciałbym jakoś pomóc serwerowi , pieniadze to nie wszystko . Chce udowodnić ze również bez reklam za bóg wie jaką cenę można rozkrecić serwer jeżeli w prace nad nim wkłada sie w niego duzo pracy oraz zaangażowania tak jak to Robia Administratorzy Marutiona . Dziwie sie , że w ogóle musze zakladac taki temat bo serwer jest na prawde mega . Zapraszam Was Wszystkich do Gry na Serwerze Marution . Pozdrawiam Krzysiek ;) !

Opublikowano

Bardzo serdecznie zapraszam na serwer MarutionMT2. Serwer jest naprawdę extra nawiązuje do starego erurisa którego każdy powinien znać z typu easy metinów. 

PS . Ninja : TymbarK 

Pozdro dla wszystkich :# 

Opublikowano

@lajckoss123 

Dzieki , na stronie pisze , ze off cos tam do pobierania 

w Jakim krolestwie najlepiej grac ?

Opublikowano

nie dziala mi 

wyskakuje blad - Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

Jak uruchomić clienta , gdy wam wyskakuje takie coś Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVINE.
należy rozwiązać problem ze zgodnością.
62494374281384017707.png
Opublikowano

nie dziala mi 

wyskakuje blad - Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

Jak uruchomić clienta , gdy wam wyskakuje takie coś Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVINE.
należy rozwiązać problem ze zgodnością.
62494374281384017707.png

Dzieki juz dziala :D 

Opublikowano

Nazwa binki EruriS i zapisywanie passów w pliku w folderze klienta? pls xD

Ohh to już starszy screenshu : D

Nazwa binki EruriS i zapisywanie passów w pliku w folderze klienta? pls xD

Ohh to już starszy screenshu : D binka jest specjalnie  tak zostawiona  aby gracze którzy grali na erurisie wiedzieli co to za serwer że to jest ten ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...