Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupuje zasilacz

predator1034

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprzęt który mam to

gpu nivida gts 250 zotac 1gb

cpu intel i3 530

płyta główna asus p5p55d pro

ram 1gb,1gb,1gb,2gb

1 dysk hdd

i w przyszłości czyli 3 mieś będę kupował kartę graficzną gtx 660 ti lub hd7870 oraz 2 kości ram 4 gb

i czy możecie mi polecić jakiś zasilacz ?

i czy ten zasilacz da rade bez spadków napięcia to udźwignąć

https://www.morele.net/zasilacz-silentiumpc-supremo-m2-gold-550w-spc140-774137/

https://www.morele.net/zasilacz-silentiumpc-supremo-l2-gold-550w-spc139-774136/

i który z nich jest lepszy ?

Opublikowano

roznia sie tylko tym, ze drozszy ma modularne okablowanie a tanszy nie, poza tym antec vp 500 starczy luzno, jak wolisz, do czegos takiego ja bym nie bral takich zasilaczy.

Opublikowano

czemu ?

czemu jest zasłaby czy jaki bo ja nie chce wymieniać zasilacza za rok tylko za 6-3 lata bo kolega mi taki podrzucił
i czy możesz mi dać więcej takich zasilaczy(wiem że ta ostania linia przeczy górnej)
bo jestem nastawiony konkretnie na te 2 bo kolego mi już tłumaczył i wszystko w nim jest dopasowane i czy będę miał duży zapas energii prądu watów
Opublikowano

nie jest za slaby, tylko nawet za dobry, ale jak chcesz tak rzadko wymieniac to bierz, najlepiej ten z modularnym okablowaniem.

Aktualnie zestaw  mu zużywał 238-245W, jakby wziął HD7870/GTX660Ti to ma ponad 50% bo zużycie 300W+, także ten Antec mu starcza i nie będzie nawet za dobry

Opublikowano

nie jest za slaby, tylko nawet za dobry, ale jak chcesz tak rzadko wymieniac to bierz, najlepiej ten z modularnym okablowaniem.

Aktualnie zestaw  mu zużywał 238-245W, jakby wziął HD7870/GTX660Ti to ma ponad 50% bo zużycie 300W+, także ten Antec mu starcza i nie będzie nawet za dobry

chodzilo mi o zasilacze spc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...