Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] QuickSpin V1.3 - Odbanuj swojego SOFTBAN'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DAJ LAJKA :D

Dzięki tej aplikacji możecie się odbanować - oczywiście jeżeli macie soft bana :)

Nie jestem autorem. Ale mogę wam pomóc.

Aby poprawnie zadziałało, musicie skonfigurować user.xml zawarte w folderze.

Swoją GEOLOAKLIZACJE I WSPÓŁRZĘDNE MOŻECIE ZOBACZYĆ ŚCIĄGAJĄC APPKE NA ANDROIDA : Moja Geo Pozycja.

Quickspin.png

Tutaj jescze screenshoot odemnie :)

FKp8KQK.png

Download:

http://www70.zippyshare.com/v/0iAyRKed/file.html

Te, no, skany

https://www.metadefender.com/#!/results/file/b4f9bbd0fcc64135af2aacd18a2ff32a/extracted/files
https://www.virustotal.com/nl/file/7cd7fecb581ae193679613e9d5dc626a7bb6ca915e25ca67390ee6863220da76/analysis/
Opublikowano

Tylko teraz, soft ban jest dawany na IP a nie na konto, więc ten program jest już bezużyteczny. Po otrzymaniu bana znikają pokestopy itp, więc nie ma nawet czym kręcić

Opublikowano

Tylko teraz, soft ban jest dawany na IP a nie na konto, więc ten program jest już bezużyteczny. Po otrzymaniu bana znikają pokestopy itp, więc nie ma nawet czym kręcić

przed chwilą program normalnie odbanował mi konto, więc nie wiem z czym masz problem.

Opublikowano

40 innym osobom działa perfekcyjnie, a program nie jest bezużyteczny.

Teraz możemy np. Wbić na bota Pokemon Snipe, łapać rzadkie pokemony - oczywiście szybko dostaniemy bana za zbyt częste zmienianie lokalizacji, potem wystarczy odpalić QuickSpin Auto Unban i gotowe - nie mamy bana :)

Opublikowano

Nieprawda, dawane są dwa rodzaje softów. Na konto za teleporty i na ip. za wyprawianie różnych dziwactw (multiboty etc.). W pierwszym przypadku kręcenie dalej pomaga.

Opublikowano

UWAGA !!

Unsoftban działa ! "ALE", żeby zadziałał trzeba podać nie swoje kordy tylko najbliższego PokeStopu (żeby miał czym zakręcić). Ave :)

Opublikowano

UWAGA !!

Unsoftban działa ! "ALE", żeby zadziałał trzeba podać nie swoje kordy tylko najbliższego PokeStopu (żeby miał czym zakręcić). Ave :)

no tak ale skąd takiego znaleźć?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...