Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Plikami Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Wgraniem diffa 250lv na plikach terenzo robię wszystko jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=8bGnIBx7Y1w    i nie działa.

Dodaje eq na start 1lv w give_basic_weapon.quest    zapisuje, wgrywam w maszyne, restartuje,  ale po utworzeniu nowego konta tych eq niema.

Dodaje Quest w item_proto  na sr tak jak pisał Terenzo w Poradniku   zapytania dodatkowo zmieniam w navicat na -1 , konwertuję do bazy db , restartuje maszyne i nic niema sr w grze a w navicat znowu  0 zamiast -1.

Opublikowano

Mam problem z Wgraniem diffa 250lv na plikach terenzo robie wszystko jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=8bGnIBx7Y1w    i nie działa

Dodaje eq na start 1lv w give_basic_weapon.quest    zapisuje wgrywa w maszyne ale po utworzeniu nowego konta tych eq niema

a przeladowałeś questa?

wpisz w putty /qc

zrestartuj serwer i powinno byc okej

Opublikowano

/qc czasem lubi zepsuć object. jak tego użyjesz to zobacz, czy nie masz folderów pustych.

Wgraj do quest give_basic_weapon.quest i wpisz ./qc give_basic_weapon.quest, potem w grze

z poziomu GM /reload q i powinno śmigać. Wyczyść w Navi -> player całą tabelkę Quest (są w niej questflagi, może już masz jakieś użyte...)

klikasz na nią prawym i truncate. 

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

/qc czasem lubi zepsuć object. jak tego użyjesz to zobacz, czy nie masz folderów pustych.

Wgraj do quest give_basic_weapon.quest i wpisz ./qc give_basic_weapon.quest, potem w grze

z poziomu GM /reload q i powinno śmigać. Wyczyść w Navi -> player całą tabelkę Quest (są w niej questflagi, może już masz jakieś użyte...)

klikasz na nią prawym i truncate. 

Zrobiłem tak i nadal nic, chyba na nowo będę musiał wgrywać pliki może wtedy wszystko będzie ok

Wgrałem pliki od nowa Zrobiłem to co pisałeś i wszystko jest już Dobrze.

Do Zamknięcia

Opublikowano

pliki terenzo maja sporo bugów, jak chcesz coś poprawić w nich to pisz na gg 44110180 ;)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...