Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na Virtualu?

InviSibleS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć warto tam jeszcze grac czy sie nie oplaca? trudno o eq i cokolwiek? szukam servera nq ktorym nie ma tych glupich szarf ani alchemi a tam wiem że tego nie ma.Czekam na opinie :)

Opublikowano

Serwer, klimat jest jak najbardziej swietny, Jednak jezeli masz ochote pograc na nin dluzszy czas to odradzam, Glowny admin jest swietnym informatykiem, ale jako admin zupelnie odradzam, Mialem sytuacje w ktorej ktos odkryl bugi i sobie kopiowal zwierzatka, Na calym serwerze byla ogromna ich ilosc, wiekoszosc cwaniakow jak Ja skupowalismy zawsze wszystko tansze na handel, Admin zbanowal mi konta sklepow, sprawe mial rozwiazac szukajac logow, spoczal na laurach mnie totalnie olal, nie mowiac o moich 400zl na przelozenie z waluty serwera, Szkoda slow... Na tego szanownego łobuza bo zaraz zbiore warna za slowa, Jezeli planujecie dluzsza gre... To serio odradzam Wyslano przy uzyciu drabiny z aplikacja tapsralk

17.png

Opublikowano

Serwer pada, ludzie uciekaja. 

Sety ktore zostaly dodane ostatnio rozjebaly.

Dmg robi limity przy 90% absu. 

Jesli chcesz zaczac od zera, nie wrzucajac nic w is/allegro to nie oplaca sie. (ja gralem na poczatku, pozniej mialem przerwe i wrocilem jak byly piekielne - musialem wydac troche ponad 3tys zeby cos miec(600pln w swieta - pet +KD  i 1.5k allegro za brylki - xD) - bo robic przez 2 lata jakos sie nie smiechalo)

I nie mowie tego tylko dlatego, ze dostalem perma za allegro(jak chcialem maly zwrot wkladu-bo kazdy spierdalal gdzie sie dalo), po prostu z czasem wszystko sie konczy. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...