Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gram Na Priv Serwie I Jak Expie To Mnie Kicka. Why ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem iż od jakiegoś czasu na all priv serwach na jakich gram po zebraniu dużej ilości mobów 3-x grupek wywala mnie jak zaczynam je bić.

Czym to może być spowodowane ?

Internet mam bezprzewodowy z IPlusa 7,2mb [10gb miesięcznie]

Jeśli to jest wina serwa to czy moglibyście mi podać serwer na którym tak nie jest . [ serwer podobny miałby być do lsyt2 lub csyt2]

Za pomoc dziękuję i będę dawał plusy.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Raczej wina twojego sprzętu bo ja na Csyt2 biorę cały spot w RedLesie i mnie nie kica

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

Parametry kompa mam takie :

Procek : jedno rdzeniowy 3,4 Ghz

Ram: 1GB Ram

Karta Graficzna : GForce 6600 (128 mb ram)

Wcześniej na innych priwach brałem all spoty w red lesie i tp i nic nigdy nie kickało.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

-Grasz Ninja Jeżeli Tak To Zawsze Tak Jest

-Niepolecam Bezprzewodowych Internetów też tak miałem

-Na Innym serwerze cie nie logało bo był prawie New i było 0 lagów a na troche zlagowanym już dc

-Serwery które wymieniłeś gra tam najwięcej ludzi+ największe lagi POMOGŁEM DAJ +

-To niejest tak że masz 10mb internet i niema lagów w bezprzewodowych tak jest.. Muwię ci i 1gb Ram Troche Mało

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Po 1. Na wyżej wymienionych serwerach już grałem wcześniej i mnie nie wywalało a grałem zarówno wojem,surą jak i ninją.

Po 2. Na innych serwach mi nie lagowało ale nie były one też nowe.

Po 3. Mam ten internet od półtora roku i jakoś nie narzekam gdyż jest dosyć dobry ale nie wiem czemu właśnie nie kiedy mam takie problemy z metkiem.

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły czemu tak jest ?

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Spowodowane to moze byc zasiegiem iPlusa, modem lub clientem ...

zrob reinstall clienta i moda zobaczysz moze pomoze :)

pozdro;p

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

Albo wyczyść kompa :P Ja jak miałem lagi to wyczyściłem kompa i teraz metin wszystko pięknie chodzi :)

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

serwer przeciążony staraj sie expić w nocy bo mnie też na csyt2 tak w godzinach szczytu 17/20 wywala że nie da się expić a teraz all normalnie więc to wina serwera

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Internety bezprzewodowe maja dosc duzy ping.. A z tego rodza sie lagi... Zalezy to do sily sygnalu twojego lacza..

Life is shit..

xpuser.gif

Opublikowano

Miałem iPlusa i wiedz, że kicka cie gdy ktoś z twojej okolicy wyśle do plusa lub z plusa smsa albo zadzwoni. Zwykły sms lub połączenie ma wyższy priorytet niż ten twój net ;). pzdr iplus to najgorszy shit.

kalik.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...