Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie po 0.33

Deadshot™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem po części rozwiązany. Usunąłem grę z telefonu, pobrałem poki ale te pierwsze, bez żadnych aktualizacji, zainstalowałem i odpaliłem apke. Gra normalnie zaczęła się włączać, wyskoczyła informacja o aktualizacji ( zaktualizowałem ). Po aktualizacji wyłączyłem telefon i włączyłem ponownie. Od razu włączyłem poki i pyk, byłem w grze. Ale jest jeszcze jeden problem. Na grę udało mi się wejść dwa razy jak na razie. Pierwszy raz od razu a teraz ciągle wyskakuje informacja "Failed to log in" i opcja Retry. Klikałem ciągle retry i udało się znowu wejść. Teraz cały czas wyskakuje i dupa. Ma ktoś jakieś pomysły jeszcze ?

Opublikowano

Wejdź do gry, podczas ładowania włącz tryb samolotowy.

Wyjdź z apki, uruchom jeszcze raz, wyłącz.

Wyłacz tryb samolotowy, włącz wifi, włącz apke.

giphy.gif

Opublikowano

No jak na razie to mi powchodziło za pierwszym, około 5 razy, nie wiem czy to szczęście czy po prostu dobrze działa, ale jak an razie działa, a to co napisał krvl u mnie nie zadziałało

Opublikowano

Tak se myślę czy to nie jest też czasem wina neta. Na fonie mam obecnie spowolnionego (limit prawie wykorzystany na miesiąc) a WiFi w domu też już od dwóch dni szaleje

edit: teraz znowu poklikałem kilka razy RETRY i wbiło. No ale nie zawsze się udaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...