Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod Mw, Czy Cod Mw2

Nicholas

Którą grę wziąć  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr??

• COD MW
      10
    • COD MW2
      6
    • COD MW+ COD MW2
      6
    • COD MW+ Counter Strike: Source
      1
    • COD MW2+ Counter Strike: Source
      4
    • Battlefield Bad Company 2
      10
    • BC2+ MW1
      5
    • BC2+ Counter Strike: Source
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro jadę do sklepu, mam 200zł. Kupić COD MW, czy COD MW2? COD MW przeszedłem dwa razy, ale nie mam oryginału i kupiłbym tylko dla multiplayera, w dwójkę nie grałem. W MW2 na MP jest podobno więcej cheaterów. Myślę też nad COD MW, albo MW2 (raczej MW2) i CS:Source Steam. Doradźcie, co kupić.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

A nie starczy Ci na obydwie? Obie są świetne, chociaż dla mnie lepsza była pierwsza część(single i multiplayer).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

ja bym mw2 kupil

ps; radze ankiete zrobic bo wiekszosci sie pisac niechce ;p

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

OK, ankieta dodana. Chyba starczy mi na obie części, jak tak, to kupuję obie :P COD'a MW chętnie znowu bym przeszedł, ale na trudniejszym poziomie (na razie przeszedłem na Easy i Normal), a dwójka ma dobrą fabułę (jak oglądałem śmierć Gosta i Roacha na YouTube to mi się zrobiło bardziej smutno niż na koniec MW 1 :P

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Kup Cs:s :> Valve szykuje update gry dodadzą między innymi 144 achievementy i duzo dodatków :]

Polecam Battlefield Bad company 2

bfbc2_1.jpg

Opublikowano

A jak jest z tymi cziterami w COD MW2? Jak w CrossFire jakiegoś widzę, to odechciewa mi się grać całkowicie...

PRZEPRASZAM ZA DOUBLE POSTA, CAŁKOWICIE ZAPOMNIAŁEM O EDYTUJ PROSZĘ MODA O USUNIĘCIE TEGO POSTA

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

BF: BC2 ma lepsze multi IMO.

Wyszła później i sporo pomysłów zjadła z MW2 więc mimo wszystko polecam BF'a i zostanie Ci troszke grosza w kieszeni :)

@down

+1

f.png

Opublikowano

Miałem przyjemność ukończyć na Xboxie 360, MW2 oraz BC2...

Szczerze powiedziawszy, w moim mniemaniu Bad Company 2 miażdży swojego równieśnika.

Opublikowano

Osobiście grałem w all gry które podałeś w ankiecie i najbardziej polecam ci zakupienie Bad Company 2 gdyż ma naprawdę świetny tryb mp oraz single i przepiękną grafikę i fizykę.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Bad Company 2 pójdzie na Intel Pentium 4 CPU 3.06 GHz (2 CPUs) i nVidii 7300 LE? Co do MW jestem pewien, bo grałem na maksymalnych ustawieniach.

24g95xl.png

by

Baksiu

Gość Mounthains
Opublikowano

Dla mnie MW1 jest lepsza od MW2. Szczególnie mi chodzi o muliplayer.

Opublikowano

pójdzie ci spokojnie

MW2 nie bierz, za krótkie, no chyba że chodzi ci o multi, bo kampania zajmuje 3h :P

BD2 baaaardzo podobna fabuła jak w mw2 ale dłuższa i fajniejsza :D

co do mp w tych grach się nie wypowiadam, bo nie grałem ;D

MOJE KONTO NA YT : KLIK :D SUBSKRYBUJCIE PLZ ;*

kapsel.png

mam 90% warna i jest zajebiście

Opublikowano

DO BC2 zniechęciła mnie reklama w TV... żałosna. Patrzyłem teraz na screeny, i chyba właśnie BC2 i Modern Warfare wezmę. Modern Warfare 2 pobiorę i przejdę tylko kampanię.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Porównałem sobie gameplay z Battlefield i Call Of Duty Modern Warfare 2 - BC2 jest bardziej efektowny, ale ja nie lubię takiej napierdzielanki, wolę akcje po cichu, w w MW1 miałem problemy z misją Świnia Bojowa :P

Wszystko okaże się w Empiku :D

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Dla mnie MW1 lepsze niż MW2 (MP) ;]

w MW2 jest trochę jakoś tak .... dziwniee o.O ....

I drogi jest oryginał :D :P

@edit

a i MW2 kampanie przeszedłem w 5 godzin ..... o.O

:P

Pomogłem, Daj ----

18706.png

21571.jpg

[ZBIERAM ----

Opublikowano

po 1 CS odpada... nie ma porównania z serią Call of Duty

osobiście w COD:MW gram od premiery i jestem zadowolony ,cheaterów bardzo mało...na początku sporo no ale wiadomo... każdy chciał mieć ten 55lvl szybko ;p

polecan MW 1 ... !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze wybrales BD2 to bardzo fajna gierka, tak samo jak MW 1, bo MW2 jest moim zdaniem duzo gorszy od 1.

Ale ze MW2 piszesz, ze za 140zl byl?xD To jak ja kupowalem ze 2 tygodnie po premierze to w Media Markcie kupilem za 119zl :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Osobiście polecam Ci Cod:MW :) Super Gierka ...Niedawno wszedłem w jej posiadanie :) I również mam cod:mw2 :) Ale ogólnie jest lepszy mw xDD

B)

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...