Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10][FreeBuild] CreeperWorld

RomekP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja serwera to tragedia tragedii a serwer z tego co czytam to na razie odległe plany ;) Zmieńcie prezentacje, dodajcie screeny to może wbije, bo co to jest teraz w ogóle nie zachęca a nawet odstrasza :)

#biedaztegocowidze

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Prezentacja serwera to tragedia tragedii a serwer z tego co czytam to na razie odległe plany ;) Zmieńcie prezentacje, dodajcie screeny to może wbije, bo co to jest teraz w ogóle nie zachęca a nawet odstrasza :)

#biedaztegocowidze

Na samej gorze napisalem ze zrzutow nie moglem wstawic, nwm nie ladowaly sie, zmienie jak tylko da rade :P i wiesz odlegle plany do ukonczenia calosci, ale do ukonczenia jednego trybu to juz nie ;)

Opublikowano

Kiedy bedzie mozna wbic na serwer ?

Na serwer caly czas mozna wbijac juz, czesc sv+dzialki jest juz praktycznie gotowa, pozostalo ja tylko wykonczyc odpowiednio

Opublikowano

eh nie polecam. 

Wiesz skoro nie polecasz to moze podaj argumenty, wszystko mozna zmienic czy naprawc, a jak piszesz to tylko dlatego ze reklama nie jest jakas zajebiscie odwalona graficznie to lepiej nic nie pisz ...

Opublikowano

Polecam!

Atmosfera cudo! Naprawdę! Można się pośmiać i porozmawiać. Admin widać, że zna się na rzeczy oraz ma dystans do siebie i świata. ;) Budowlom też nie mogę wiele zarzucić jedynie mała niefunkcjonalność która mnie irytuje na spawnie to "dziury" w podłodze :D. Ale da radę przymknąć oko. Ogólnie jeśli szukacie serwera żeby pograć dla przyjemności, wyluzować się, albo nie chcecie być sami to jak najbardziej polecam!

PS. Kasia, spicie?

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

prezentacja tragedia choc pewnie sam bym lepiej no zrobil znajac swoje umiejetnosci w gimpie/paincie :D

na serwer wbije gdy bede miec wolny czas- teraz sobie odpuszcze

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...