Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wisniamichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z logowaniem na moje konto darkorbit na serwerze PL3. Podczas logowania przez facebooka wyskakuje mi error:externalHome&loginError=calmDown#_=_. A serwer gry zmienia się na pl2. Pisałem do suportu i suport powiedział że na moim koncie nie ma żadnej blokady. Wcześniej nie miałem takiego problemu.  

Z góry dziękuję za każdą pomoc. Pozdrawiam 

Opublikowano

Well, if you get this error your account might be closed down due to unfair behaviour. In this case you will not get it back and, of course, support will not open it for you. In other cases, support will help you.

Podaj im nick, id lub kod BIG z konta i niech Ci odpowiedzą co jest z kontem nie tak.

Opublikowano

Też problem z tym miałem, tyle że jak grałem to przy zmianie serwera wyskakiwało, że mam bana, a wcale nie miałem. Napisałem do supportu na początku z automatu odpowiadali, że problem jest im znany ale pomogli coś tam tylko musiałem ID konta podać... serwer i te pierdoły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...