Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest ban za CCleaner?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VAC ban jest za używanie wspomagaczy typu wh, triggerbot, esp. 

Opublikowano

kolega wczoraj vaca dostał i mówi że za ccleaner,też jakoś nie wierzę :P

Twój kolega cię obraża pisząc tak. Napisz mu, że jest cheaterem i żeby nie próbował cię robić w c***a.

Opublikowano

Bana za to nie dostaniesz w 100%, kolega zrobił cię w konia, ale za to za ccleanera jest vac error. Dla osób, której będą wyzywać i pisac, że tak nie jest to proszę: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ilzv-2837&l=polish

Opublikowano

W ogóle ten Twój kolega chyba jest głupi jakiś - mam zawsze odpalonego ccleanera w tle, tak samo dzisiaj skanowałem dysk i grałem w CS. Kolega bał Ci się powiedzieć prawdę. 

Opublikowano

Valve jest tak spier*loną korporacją, że mając w tle procesy np z  serwera w Minecrafcie możesz VACa dostać :D

Jest to niemożliwe, możesz dostac vac error, ale nie vac ban'a :) Polecam trochę zapoznać się z sprawą VAC BAN'A, a nie pisać głupoty na forum, ktoś może to przeczytać i później piszą idioci takie głupoty jak ty i powstają dzieci myślące, że mając odpalone nawet muzyke w tle można dostać vac. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...