Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na Vesterisie?

B4kar159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, nigdy nie grałem na Vesterisie ale zawsze chciałem zacząć, czy jest tam jeszcze przyszłość gry dla nowych graczy czy może polecacie inne serwery? interesuje mnie fajna atmosfera i duża ilość graczy oraz brak nudy.

Opublikowano

Serwer jest świetnym medium ciągle praktycznie 1.5k osób+ w nocy nie zejdzie do 500 niżej. Cięzko będzie z początku a IS dopiero po 75+

Opublikowano

Ciekawy serwer, sam na nim grałem. Na pewno szybko nie padnie bo Endymion z ekipą o niego dbają i wprowadzają znaczne dla serwera i ciekawe aktualizacje.

Jeśli chcesz to zgłoś się do mnie na PW mam postacie +40 lvl i w miarę dobre EQ. Coś na pewno ci się przyda na start. Dokładnie nie wiem co tam zostało, ponieważ dawno nie grałem.

Opublikowano

Pełno układów XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Polecam serwer, administracja zajmuje się serwerem, gra +/- 1,5k graczy.

Opublikowano

Również polecam serwer, gram prawie od początku i nie mam na co narzekać, no może poza gimbazą bo jak by nie patrzeć wszędzie jej pełno ;) jednakże serwer Vesteris to zdecydowanie serwer nr. 1 na polskim rynku. 

Opublikowano

Śmiało mogę polecić! Zdecydowanie najlepszy medium na jakim miałem okazję grać. Właściciele serwera znają się na rzeczy i ciągle dodają nowości (jak np. wyszukiwanie przedmiotów na sklepach), a nie tylko kopiują z innych serwerów! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...