Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żywe kolory

Alcerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak mieć żywe kolory w cs go. Wiem że cyfrowa poświata dajemy na 100% ale efekt nie jest taki jaki jest u chociażby Hiko gdzie te kolory rzeczywiście są bardzo wyraziste. Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Dałem nasycenie na maksa. Hiko również ma nasycenie na maksa tylko on jednak te kolory ma bardziej żywe.

może to zależy też od monitora?:P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Za sweetfx podobno ktoś kiedyś bana dostał :D

Jeśli masz kartę od nVidii to Panel Sterowania nVidia -> Wyreguluj ustawienia kolorów pulpitu -> Cyfrowa poświata (ang. digital vibrance)

Scream i Hiko używają tego. U Hiko jest napisane że streamuje na 2 komputery, niby dwie karty dają mu na streamie 160% ale wątpię żeby tak było. U mnie 50% daje już całkiem fajny efekt.

Opublikowano

Proszę Cię, nie bierz wszystkiego na poważnie, wyczuj czasem sarkazm. Taka buźka :D nie podsuwa ci niczego? 

Po za tym:

SweetFX warrants a 30-day illegal customization ban on ESEA. It will not get you VAC banned.

Na innych forach się wypowiadają o tym, sweetfx ingeruje w pliki gry, VAC może wykryć ale nie musi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...