Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja Pokemon Go – 0.33

krvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawie Wam małe zmiany, które zastały odświeżoną grę:

1. Dodano możliwość jednorazowej zmiany nicku,

2. Naprawiono błąd z trybem oszczędzania energii (iOS),

3. Naprawiono błąd z dostawaniem XP za rzuty PokeBallami,

4. Od teraz trenerzy muszą potwierdzić, że nie prowadzą pojazdu,

5. Najciekawszą rzeczą jest tabelka z "tropieniem pokemonów", wygląda ona tak:

34c17a9a6dbb9a48196da5412922aca7.png

6. Drobne zmiany w tekście,

7. Dodano wizualizacje liderów drużyn: Candeli, Blanche oraz Sparka,

8. Naprawiono błąd, przez który w osiągnięciach wyświetlały się nieprawidłowe ikony medali,

Źródło: pokemon-go.pl

giphy.gif

Opublikowano

Jak na razie all boty off

Wszystko śmiga co ty gadasz :p 

Żadnej zmiany w API chyba nei było

Opublikowano

Dodają zmienę nicku po tym jak założyłem nowe konto, ehh :/

No, ale przecież nadal masz to stare konto i możesz do niego powrócić. Zresztą, tworzyć nowe konto tylko dla nicku? Pls. xp

Opublikowano

No, ale przecież nadal masz to stare konto i możesz do niego powrócić. Zresztą, tworzyć nowe konto tylko dla nicku? Pls. xp
Miałem coś w stylu Twojego, jakieś losowe znaki, zresztą teraz już lvl wyrównałem :D

Opublikowano

Miałem coś w stylu Twojego, jakieś losowe znaki, zresztą teraz już lvl wyrównałem :D

Boty in coming xD 

Fajna opcja ze zmianą nicku, przyda mi się na pewno, bo końcówka 95 z rocznika mnie dobijała :v Co do tej zmiany tropów to chodzi jedynie o wygląd, a nie o to, że działa, no nie? :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@creative Tak, to jest tylko na chwilę, aby zaprezentować jak to będzie wyglądać. Graficy coś zrobią, że będzie się zmniejszać gęstość lub ilość liści :D

giphy.gif

Opublikowano

Co najciekawsze- tracking działa , i to dobrze - przynajmniej u mnie faktycznie pokazuje i wykrywa poki prawidłowo. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

czy kogos wywalilo z gry i jak sie chce ponownie przez google zalogowac to pisze ze serwery sa busy a na stronie pisze ze sa online?

Opublikowano

Ja bym zmienił na żółtych właśnie. Mam Mystic i prawie każdy Gym czerwony albo niebieski, co już jest nudne.

Opublikowano

Ja bym zmienił na żółtych właśnie. Mam Mystic i prawie każdy Gym czerwony albo niebieski, co już jest nudne.

Powiem Ci, że to zależy, gdzie biegasz. Ja często widzę tylko czerwone, ale fakt, niebieskich też od groma :/ 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...