Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób można zdobyć surgeon?

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ spodobał mi się design jak i jego bonusy, a że latam sobie golcem to ciekaw jestem, w jaki sposób można go zdobyć? Wiem, że wcześniej był za top50 eventu, potem za chyba 300k urki w sklepie, a jak sytuacja prezentuje się teraz? Wrota/skrzynki, cokolwiek?

Opublikowano

Musisz patrzeć na główne forum DarkOrbit i polować na jakiś event, gdzie można zdobyć Surgeona. Aktualnie nie jest to możliwe ani nikt nie wie kiedy będzie dostępny.

Opublikowano

Żeby już nie zakładać kolejnego tematu, orientuje się ktoś może jakie zniżki nadchodzą? Bo w sumie celuje w citadela i cdd/ulepszenia.

Ew. event x2 nagrody z wrót?

Opublikowano

Żeby już nie zakładać kolejnego tematu, orientuje się ktoś może jakie zniżki nadchodzą? Bo w sumie celuje w citadela i cdd/ulepszenia.

Ew. event x2 nagrody z wrót?

Tego również nikt nie wie, wczoraj [czy przed wczoraj] była obniżka na cdd i klucze 30%, więc następnej obniżki możesz oczekiwać w ciągu... myślę 2 tygodni. Parę dni temu też była obniżka na ulepszanie więc tu również musisz czekać. Podwójne nagrody za wrota raczej nieprędko będą bo ostatnio na tym całym evencie muzułmańskim przez pare dni pod rzad były podwójne nagrody za wrota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...