Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evo-Speak.pl [Krótko i na temat] Serwer bezproblemowy ~

CharminGxMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d89s3.png

Szukasz serwer TS3? Zapraszam na serwer pod adresem "Evo-Speak.pl".

Przyjmujemy każdego z otwartymi ramionami.

30bzpsp.png

Administracja bez żadnych skrupułów.

Zawitaj u nas już teraz i ciesz się bezproblemowością!

20psvug.png

- Darmowe kanały [Automat]

- Strefę VIP [5 os. stałych]

- Strefę Premium [12 os. stałych]

- Wpadającą w ucho muzyczkę na lobby.

- Ogarniętą i często aktywną administrację.

- 3 rankingi [TOP 10] np. spędzonego czasu. W przyszłości myślimy nad nagrodą VIP.

- Biuro pomocy.

- Szybką pomoc.

- Strefy publiczne.

- I wiele, wiele więcej...

- Wejdź i sam się przekonaj!

axcvvt.png

IaD8qbm.gif

x

Opublikowano

Gdybyście przyciszyli tego bota na lobby, tak o 50% to będzie dobrze. Niektórzy chcą jeszcze słyszeć na starość i nie dostać zawału z słuchawkami na uszach.

Opublikowano

Wasze IP się raczej zmieni gdy dostaniecie cracked license info. Raczej domena się nie zmieni, i tutaj Wam wierze, szkoda tylko że serwer tak samo ujowy jak był, jest i będzie(chyba że się sprzedacie).

Evo-speak już sobie na domenę wyrobiło opinie, na co ciągnąć to gówno. No i oczywiście mistrzunio blancik na załodze.

Wygenerowane przez: Evo-Speak.pl xD Ta aplikacja nazywa się inaczej xD i ścisz na poważnie tego bota. Nie polecam.

Opublikowano

Evo-speak.pl hmm dostało już o mnie opinie ale dam ją jeszcze raz (ddosowali mój serwer nie udolnie hah) reklamowali się i po wbiciu dostałem bana z powodem pozdrawiam hmmm.

nie polecam. 

Opublikowano

Wasze IP się raczej zmieni gdy dostaniecie cracked license info. Raczej domena się nie zmieni, i tutaj Wam wierze, szkoda tylko że serwer tak samo ujowy jak był, jest i będzie(chyba że się sprzedacie).

Evo-speak już sobie na domenę wyrobiło opinie, na co ciągnąć to gówno. No i oczywiście mistrzunio blancik na załodze.

Wygenerowane przez: Evo-Speak.pl xD Ta aplikacja nazywa się inaczej xD i ścisz na poważnie tego bota. Nie polecam.

Evo-speak.pl hmm dostało już o mnie opinie ale dam ją jeszcze raz (ddosowali mój serwer nie udolnie hah) reklamowali się i po wbiciu dostałem bana z powodem pozdrawiam hmmm.

nie polecam. 

Haha.. są i płaczki którzy chodzą po Evo-Speak.pl i zabierają ludzi szerząc złą opinię, to wy zaczęliście wojne i teraz płaczecie, z resztą wszędzie ten Wasz żałosny płacz, a tak naprawdę to odwracacie kota ogonem.. Przykro mi że Was tak los ukarał :(

PS. Bot został przyciszony o 25%.

x

Opublikowano

nie polecam. 

Haha.. są i płaczki którzy chodzą po Evo-Speak.pl i zabierają ludzi szerząc złą opinię, to wy zaczęliście wojne i teraz płaczecie, z resztą wszędzie ten Wasz żałosny płacz, a tak naprawdę to odwracacie kota ogonem.. Przykro mi że Was tak los ukarał :(

PS. Bot został przyciszony o 25%.

Byłem, zebrałem Ci ludzi, i szerzyłem złą opinie.

Nie cytuj mnie, gdy się do mnie nie odnosisz.

Podkreśle dla fun'u.

NIE POLECAM :D

Opublikowano

EvoSpeak bo co? Bo kiedyś taki serwer osiągnął xxx osób, ehh. 

Wybaczcie za mocne słowa ale takich brzydkich Ts-ów jak Wasz jest na pęczki.

Blancik? Woopsky? Bardzo dobrze znam te nicki. Właściciele, którzy tworzą projekty, które jakoś się czołgają parę miesięcy i upadają przez sposób w jaki zdobywacie ludzi.

Marcinku.. z tego co pamiętam to miałeś już nie tworzyć Ts-a, prawda?  :)

Co do serwera - jak zwykle milion różnych ikonek, bez ładu i składu.

Kanałów, znaczków bardzo dużo.

Jak dla mnie serwer jak serwer - niczym się nie wyróżnia i w żaden sposób nie przyciąga.

Jestem neutralna. Jeśli ktoś szuka małego miejsca i nie ma wymagań to może zawitać. 

Opublikowano

Masakra, szok. Kiedyś ten serwer miał kilkaset ludzi. Ściąganie osób metoda chamskiej reklamy to szczyt wszystkiego. Podobnie jak serwery Gorzała które (są cicho)

"ten serwer" zauważ, że to nie jest ten sam serwer, który kiedyś osiągnął topkę - nie ma tam ani jednej osoby z poprzedniego składu, nie ma tego estetycznego wyglądu oraz nie ma tych dobrych ikonek, które były robione na rzecz EvoSpeak'a. Nie porównuj projektu, który kiedyś coś osiągnął do serwera, który za niedługo upadnie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...