Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o{Ylath}o

RPG inne niż inne! (Otwarcie 26 Sierpnia 18:00)

Opis: Jest to tryb dostępny na serwerze Mc.EvolutionCraft.PL ! Serwer posiada długą i dużą wciągającą fabułę jak i przygody dodatkowe. Na serwerze są setki zadań (questów), otoczenie zmienia czasami oblicze z zamku w totalne piekło w ,którym trzeba uciec z płonącej wieży bombardowanej przez artylerie wroga oraz zniszczyć katapulty aby uratować Zamek. Odkrywaj tajemnice lochów (dungeonów), pokonaj bossa aby uzyskać skarby. Zaczynając grę ma się do wyboru klasę Serafin, Pretorianin, Myśliwy albo Zabójca. Każda klasa jest silna na swój sposób. Na serwerze jest nieskończona ilość poziomów ,dzięki czemu można walczyć o ich topke, jest też topka zabójstw. Zaczynając grę znajdujesz się na wieży strzelniczej RutherFord'u na której zaczynasz przygodę. Walcz na krańcach świata z żywiołami Ylatha, heretykami, piratami, istotami z otchłani i innymi dziwadłami. Dzień otwarcia nadchodzi.

TRAILERY SERWERA:

Oficjalny Trailer Map

https://youtu.be/aAa2aKKoTZY

Oficjalny Trailer Gry (najstarszy)

https://youtu.be/Aw4niyM8rYQ

Oficjalny Trailer Rozgrywki (najnowszy)

https://youtu.be/Tw_q8IJuFSE

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Żadnych ss.

Prezentacja mała oraz niezachęcająca.

Serwer nie zapowiada się ciekawie.

Zamiast ss są 3 trailery (po co mam wklejać ss'y z trailerów wręcz - bezsensowne). Okienka się nie pojawiły do kliknięcia tylko link :/ (wada tego forum) Trailery mówią wszystko. I to największy i najlepszy serwer rpg w polsce <3 na dzień dzisiejszy.

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Żadnych ss.

Zamiast ss są 3 trailery (po co mam wklejać ss'y z trailerów wręcz - bezsensowne). Okienka się nie pojawiły do kliknięcia tylko link :/ (wada tego forum) Trailery mówią wszystko. I to największy i najlepszy serwer rpg w polsce <3 na dzień dzisiejszy.

Szczerze to ss'y wypadłyby lepiej niż te filmy.

Otworzyłem pierwszy link i zrozumiałem że nie warto.

Nie dość że muzyka z intra jest puszczona z muzyką w tle, to na dodatek cały film jest w max 17 fps'ach.

To renderowanie chunk'ów wygląda śmiesznie, nie mówiąc o efektach które nie oddają żadnego klimatu serwera.

Żadnych ss.

Potwierdzam.

///edit

"xN0MANDx ktoś mi sie włamał na konto i tobie !!!!! Wbijaj bo oni grifują serwera!"

"xN0MANDx odbanujesz mnie nick : dozowad bo ktoś mi sie włamał na konto i dostałem perma"

"czy mi sie zdaje czy było włamanie na EvolutionRPG bo wchodze na serwer a tam nagle bana dostaje za nic ;/"

"XN0MANDX DAJ MI UNREGISTER NA RPG BO KTOŚ MI SIE WŁAMAŁ I GRA NA MOIM KONCIE"

"xN0MANDx włamali nam się na konto!!!!"

No skoro są problemy z włamaniami, to nawet odstrasza od serwera. (Komentarze z youtube).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...