Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beka z croppa

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

bo wszyscy gimnazjaliści chodzą w ciuchach z croppa i reszta już tym rzyga

po za tym są słabe jakościowo

Opublikowano

Zależy w jaki dzień, bo czasami są spoko jakościowo rzeczy, a czasami można nimi tylko podłogę wycierać.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę, żeby ludzie mieli beke z croppa.

Według mnie sklep jak sklep.. Jednak nie ubieram się tak, gdyż wolę poważniejsze ciuszki..

Opublikowano

może dlatego że te ciuchy to jest porażka jakościowo, 60% designu jest kradziona z innych firm, a opinia marki została zbeszczeszczona przez gimnazjalnych słegerów XDDD

Opublikowano

1. Jakość tak ssie że po jednorazowym założeniu można ją przerobić na szmatę czyszcząca podłogi (albo od razu po zakupie)

2. W każdym designie próbują wepchnąc C jako logo oczywiście na cały rozmiar w dodatku jest popdpierdalane od innych firm

3. W co drugiej gimbazie pedały z pędzlami na głowie wyglądaja jak klony ze star warsow i w dodatku jarają się tym jakby byli ubrani w jakimś versace czy innym gucci

Dziękuje to tyle

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Sklep jak sklep ale jakos poprostu mam jakas niechec do tego sklepu. Jak mam kupowac to house albo szachownica. Rzadko w cropp bo nic ciekawego i wszedzie jest C

Opublikowano

Bo jest przeforsowany i każdy gimb w tym łazi? 

Każdy gimb też oddycha, może należy przestać?

Opublikowano

^ dobry pomysł, niech nie oddychają!!!!!!!!!!!11111111111111111oneone

Opublikowano

ktoś tu nie złapał 

Opublikowano

ktoś tu nie złapał 

Tłumaczenie tego, co napisałem w poprzednim poście:

nie ma sensu oceniać czegokolwiek przez osoby korzystające z danych usług, mam nie chodzić do KFC, bo dzieci tam jedzą podczas wycieczek szkolnych albo nie słuchać jakiegoś wykonawcy, ponieważ ma fanów poniżej szkoły średniej?

Opublikowano

bo taka moda nastala, zrozumcie, jak duzo ludzi lazi w ciuchach z jednego sklepu/gra w ta sama gre/ cokolwiek, to ludzie ktorzy probuja wyjsc na madrych i normalnych beda sie z tego smiac i szydzic.

Opublikowano

ktoś tu nie złapał 

Tłumaczenie tego, co napisałem w poprzednim poście:

nie ma sensu oceniać czegokolwiek przez osoby korzystające z danych usług, mam nie chodzić do KFC, bo dzieci tam jedzą podczas wycieczek szkolnych albo nie słuchać jakiegoś wykonawcy, ponieważ ma fanów poniżej szkoły średniej?

Chodziło mi głównie o to, że gimbaza w tym chodzi. Nie pisałem nigdzie żeby przestać bo będziecie indentyfikowaniu odrazu z gimbą 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam się ubieram w bigstarze, jak wchodzę, to kobieta wyciąga parę czarnych jeansow i dwa czarne T-shirty.

Nawet nie muszę nic mówić.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...