Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka antycheat na nowsze wersje

jaredmeister

Na jaką wersję chcecie paczke antycheat?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą wersje wybieracie?

• 1.7
      2
    • 1.8
      1
    • 1.9
      6
    • 1.10
      10
  2. 2. Zrobić wsparcie dla modyfikacji? (moby, itemy, bloki itd.)

• Tak
      13
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polski minecraft stanął na wersji 1.7-1.8, niektórzy uważają, że jest to wina na wyższych wersjach zepsutego trybu pvp, inni mówią, że jest zbyt dużo bugów, są różne teorie.
A gdybym tak powiedział wam, że można to zmienić? Można zmodyfikować kod minecrafta tak, aby pvp było takie jak kiedyś.. Na każdej wersji! Mój cel to przenieść polską scenę minecrafta na wyższe wersje.
Najnowsza wersja minecrafta to 1.10, dlatego chciałbym na tą wersję zrobić paczkę. Można nawet zrobić wsparcie modów, czyli jakieś nowe moby, bloki, miecze, zbroje, dosłownie wszystko. Proszę o głosy w ankiecie

Opublikowano

Trudno będzie Ci przywrócić PVP jakie było w wersji 1.7.x, ale nikt nie mówi, że się nie da.

Co do samej paczki, to jeżeli zrobisz paczkę trudniejszą do złamania, niż blazingpack.pl. To jestem na TAK.

Jeżeli będzie wsparcie modyfikacji na klienty + serwer to będzie naprawdę ciekawie.

Fajnie by było jakbyś dodał możliwość dołączania różnych serwerów do twojej paczki antycheat po ściągnięciu jakiegoś pluginu.

Fajnie by było, aby każdy serwer mógł dodawać swoje niestandardowe modyfikacje.

Na 1.10 dodali drugą rękę i zastanawiam się czy nie lepiej byłoby ją usunąć + zamiast tarczy dodać blokowanie ciosów mieczem. Ale co do ostatniego to musi to zdecydować reszta MPC.

P.S Jak skończysz robić paczkę możesz się do mnie zgłosić, abym spróbował ją obejść :D

P.S2 jestem ciekaw jakie reszta MPC ma zdanie.

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Wersja na tą paczkę nie jest opłacalna, obejście jej zajmie mi jakieś 5-10 minut :P

Nic o Tobie nie wiemy, masz 1 posta, nie znamy Twojej wiedzy, jeżeli chodzi o blazingpacki i inne, to niezłe hajsy zarabiają z dodatkiem w środku ^^

Druga ręka jest spoko, tutaj nie chodzi o pvp, zapominamy o tym że to survival.

Dlaczego nie przyznacie że stare PvP było do dupy? Przecież tam chodziło tylko o większą ilość koxów, masówki itd.

Jak dla mnie powinni wprowadzić jakaś zmianę na koxy(Oczywiście na te hardy itp.)

9u2pvr.gif

Opublikowano

AHAHAHHAHAHAHAHAHHA MAMO DEBIL.

@topic

Stare pvp było przystosowane do koxów i stref a nowe pvp jest dla tych normalnych i początkujących graczy.

Dziękuje, dobry wieczór.

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

obejście jej zajmie mi jakieś 5-10 minut :p

Nawet nie wiadomo jakie ta paczkę będzie mieć zabezpieczenia, a ty już oznajmiłeś, że zajmie ci to 5-10 minut..

Opublikowano

Wersja na tą paczkę nie jest opłacalna, obejście jej zajmie mi jakieś 5-10 minut :P

Nic o Tobie nie wiemy, masz 1 posta, nie znamy Twojej wiedzy, jeżeli chodzi o blazingpacki i inne, to niezłe hajsy zarabiają z dodatkiem w środku ^^

Druga ręka jest spoko, tutaj nie chodzi o pvp, zapominamy o tym że to survival.

Dlaczego nie przyznacie że stare PvP było do dupy? Przecież tam chodziło tylko o większą ilość koxów, masówki itd.

Jak dla mnie powinni wprowadzić jakaś zmianę na koxy(Oczywiście na te hardy itp.)

A obszedłeś chociaż paczkę blazingpack.pl, że tak się chwalisz, że obejście jego paczki będzie łatwe?

Stare PvP było do dupy, a aktualne jeszcze bardziej jest do dupy.

Opublikowano

Minecraft jest po to aktualizowany aby było coś nowego, teraz z każdej nowej wersji będziecie robić 1.7/1.8 ;-;

Nie popieram tego pomysłu.

Społeczność Minecrafta zatrzymała się na 1.7/1.8 i nie zamierzają zmieniać wersji z takiego powodu, że PvP na 1.10 jest bezsensu.

Wiadomo, że nowa lepsza wersja z nowościami przyciągnie nowych graczy do minecrafta.

Jak wiadomo Minecraft aktualnie się sypie. Z powodu, że stoi w miejscu.

Chyba lepiej temu zaradzić, niż doprowadzić tą grę do upadku?

Opublikowano

Sam jesteś bez sensu. To że nie umiesz bić się w inny sposób niż gwałcenie LPM to nie znaczy że nowe pvp jest słabe. Po prostu wymaga więcej myślenia.

A co do tematu to jestem za, ale jeśli paczkę będzie można złamać w 5-10 minut to nic to nie da.

Opublikowano

Sam jesteś bez sensu. To że nie umiesz bić się w inny sposób niż gwałcenie LPM to nie znaczy że nowe pvp jest słabe. Po prostu wymaga więcej myślenia.

A co do tematu to jestem za, ale jeśli paczkę będzie można złamać w 5-10 minut to nic to nie da.

Nagrasz jakis filmik jak bic sie w 1.10?

Opublikowano

Minecraft jest po to aktualizowany aby było coś nowego, teraz z każdej nowej wersji będziecie robić 1.7/1.8 ;-;

Nie popieram tego pomysłu.

Społeczność Minecrafta zatrzymała się na 1.7/1.8 i nie zamierzają zmieniać wersji z takiego powodu, że PvP na 1.10 jest bezsensu.

Wiadomo, że nowa lepsza wersja z nowościami przyciągnie nowych graczy do minecrafta.

Jak wiadomo Minecraft aktualnie się sypie. Z powodu, że stoi w miejscu.

Chyba lepiej temu zaradzić, niż doprowadzić tą grę do upadku?

W końcu będą musieli się przenieść, jak będzie wersja 1.2 albo 1.3 to innego wyboru raczej nie będzie.

Opublikowano

Ale Oni tego nie rozumieją, to przykład jak każdy inny,

np. Nasi Dziadkowie/Ojcowie są także źle nastawieni do nowych rzeczy, trzeba ich tylko przekonać.

Tak jest w tym przypadki, nie stójcie w miejscu :)

9u2pvr.gif

Opublikowano

Eh...

Minecraft zatrzymał się 1.7/1.8? Co to za biadolenie?...

Wychodzą coraz nowsze wersje- nowe dodatki... Co prawda nie ujrzymy od razu jakiegoś przełomu i będziemy musieli trochę na to poczekać...

Głupotą jest to, że gadacie, że system walki z 1.9 + tarcze są bezsensu. System walki jest moim zdaniem 5 razy lepszy niż ten, co musieliśmy gwałcić LPM. Przynajmniej palce odpoczną ;)

hehhehehehe

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...