Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200K+ EXP/H Haxton

krvl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś ustawić w następujący sposób?

1. Aby nie ewoluował pokemonów (bo nie mogę zrobić dragonite....)

2. Aby zbierał możliwie z największym iv

Co do 1. to pomimo tego ze dałem "<add key="EvolveAll" value="false" />" to i tak evo wszystko co jest pod reka.

Musisz wykreślić te poki, których nie chcesz evoluować z pliku PokemonNotToAutoSnipe.cfg

No ale ten plik jest pusty.

miało być PokemonToEvolve.cfg - trochę myślenia...

Mądra głowo... pomimo tego, że w środku jest:

Rattata
Spearow
Ekans
Pikachu
Sandshrew
Clefairy
Vulpix
Jigglypuff
Zubat
Oddish
Paras
Venonat
Diglett
Meowth
Psyduck
Mankey
Poliwag
Abra
Machop
Bellsprout
Tentacool
Geodude
Ponyta
Slowpoke
Magnemite
Doduo
Seel
Grimer
Shellder
Gastly
Drowzee
Krabby
Voltorb
Cubone
Koffing
Rhyhorn
Horsea
Goldeen
Staryu
Omanyte
Kabuto

Takie pokemony jak dratini, charmander, eevee są evoluowane...

odpal aplikacje na telefonie (bot moze byc wlaczony to nic nie zmienia) i oznacz poxy jako fovurite te ktore chcesz zeby nie ewoluowal i nie ruszy ich 

Opublikowano

Co do 1. to pomimo tego ze dałem "<add key="EvolveAll" value="false" />" to i tak evo wszystko co jest pod reka.

Musisz wykreślić te poki, których nie chcesz evoluować z pliku PokemonNotToAutoSnipe.cfg

Rattata
Spearow
Ekans
Pikachu
Sandshrew
Clefairy
Vulpix
Jigglypuff
Zubat
Oddish
Paras
Venonat
Diglett
Meowth
Psyduck
Mankey
Poliwag
Abra
Machop
Bellsprout
Tentacool
Geodude
Ponyta
Slowpoke
Magnemite
Doduo
Seel
Grimer
Shellder
Gastly
Drowzee
Krabby
Voltorb
Cubone
Koffing
Rhyhorn
Horsea
Goldeen
Staryu
Omanyte
Kabuto

odpal aplikacje na telefonie (bot moze byc wlaczony to nic nie zmienia) i oznacz poxy jako fovurite te ktore chcesz zeby nie ewoluowal i nie ruszy ich 

Dobra pies go je... powyrzucal mi vapa 1600 powyrzucal arcanine 1800, ale za to dal prawie 10 lvl w 5h coś za coś :) Mam nadzieje ze zlapane poki bedą koxami w gymach.

Opublikowano

U mnie z kolei wyskakuje fioletowo tekst: "Encounter failed with reason : EncounterClosed" jak również "Encounter failed with reason : EncounterPokemonFled" o co chodzi? Zmieniłem w configu tylko to, żeby ewoluował cztery typy pokemonów a nie wszystko jak leci. 

Opublikowano

U mnie z kolei wyskakuje fioletowo tekst: "Encounter failed with reason : EncounterClosed" jak również "Encounter failed with reason : EncounterPokemonFled" o co chodzi? Zmieniłem w configu tylko to, żeby ewoluował cztery typy pokemonów a nie wszystko jak leci. 

na moje to softban

Opublikowano

na moje to softban

z pokestopów zbiera normalnie więc niestety to nie to

Opublikowano

witajcie mam problem jak kolega wyżej  

"LOG"

2016-08-08 23:36:49.3479|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-08-08 23:36:52.2441|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-08-08 23:36:53.3601|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:36:53
2016-08-08 23:37:25.7300|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:37:25
2016-08-08 23:37:58.0998|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:37:58
2016-08-08 23:38:30.4407|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:38:30
2016-08-08 23:39:02.7635|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:39:02
2016-08-08 23:39:35.0714|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:39:35

cały czas tylko ""Updating inventory"" wiecie jak to rozwiązać ?
Opublikowano

witajcie mam problem jak kolega wyżej  

"LOG"

2016-08-08 23:36:49.3479|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-08-08 23:36:52.2441|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-08-08 23:36:53.3601|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:36:53
2016-08-08 23:37:25.7300|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:37:25
2016-08-08 23:37:58.0998|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:37:58
2016-08-08 23:38:30.4407|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:38:30
2016-08-08 23:39:02.7635|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:39:02
2016-08-08 23:39:35.0714|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 2016-08-08 23:39:35

cały czas tylko ""Updating inventory"" wiecie jak to rozwiązać ?

ja tez tak na początku mam przez chwile i pozniej to mija i normalnie bot działa.

Opublikowano

Rattata
Spearow
Ekans
Pikachu
Sandshrew
Clefairy
Vulpix
Jigglypuff
Zubat
Oddish
Paras
Venonat
Diglett
Meowth
Psyduck
Mankey
Poliwag
Abra
Machop
Bellsprout
Tentacool
Geodude
Ponyta
Slowpoke
Magnemite
Doduo
Seel
Grimer
Shellder
Gastly
Drowzee
Krabby
Voltorb
Cubone
Koffing
Rhyhorn
Horsea
Goldeen
Staryu
Omanyte
Kabuto

To nie wiem, może ja mam coś popsute, bo evoluuje mi tylko to co tam zaznaczyłem.

Ogólnie to bot się crashuje co jakiś czas, ale sam się naprawia, więc jak się coś zwiesi to radzę nie panikować tylko czekać - tym bardziej jak ktoś ma kilka odpalonycn

Opublikowano

Na tą chwilę u mnie po odpaleniu 10 minut działa dobrze, później 10 minut updating inventory i znowu działa dobrze itd.. Tak ma być?

u ciebie przynajmniej działa :)  coś u m nie cały czas to ""updating inventory""

Opublikowano

Jednak działa 5 minut a później 10 minut te inventory... Chyba coś nie bardzo, komuś normalnie działa bez tego inventory cały czas bez przerwy na paru kontach?

Śmiga cycuś malinka :D 

Opublikowano

Jednak działa 5 minut a później 10 minut te inventory... Chyba coś nie bardzo, komuś normalnie działa bez tego inventory cały czas bez przerwy na paru kontach?

Zmieniałeś coś w configu oprócz danych do konta?

Opublikowano

Zmieniałeś coś w configu oprócz danych do konta?

Usuwałem ewolucje pokemonów jedynie poza danymi do konta. Spróbuj uruchomić jako administrator może :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...