Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200K+ EXP/H Haxton

krvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakieś rozwiązanie na problem z logowaniem przez Ptc ? Passy poprawnie wpisane, Necro chodzi poprawnie a tutaj cały czas:

66140796865847594757.jpg

mam to samo ktos cos ? :D

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki ekran przez dłuższy czas, parę minut popracuje i znowu:

attachicon.gifa.jpg

Ktoś, coś, zaradzi ?

Masz softa, pogrzeb w ustawieniach.

a co dokładniej w ustawieniach zmieniać?

Opublikowano

Mam taki ekran przez dłuższy czas, parę minut popracuje i znowu:

attachicon.gifa.jpg

Ktoś, coś, zaradzi ?

Masz softa, pogrzeb w ustawieniach.

a co dokładniej w ustawieniach zmieniać?

Prędkość, teleportacje, kombinuj, coś jest nie tak skoro nadaje Ci softy.

Opublikowano

dla wszystkich którzy dostają co chwile soft bany!!! w haxtonie należy usunąć kordy, żeby się tak nie teleportował na 20 miejsc, u mnie jak narazie działa ;)

Admin Cienia
Opublikowano

- internet z telefonu

- proxifier

- quick spin 1.3

- czekać az samo zejdzie

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Non stop się ktoś pyta o te "update inventory" to zbiorę wam rozwiązanie, prostsze niż zabawa w te proxy jak na mnie..

Potrzebny będzie telefon z własnym internetem i możliwością tworzenia punktu dostępu do łącza.

I najnowsza wersja bota jaka jest na te chwile, https://cdn.discordapp.com/attachments/208694564930715651/213121098068393994/Haxton-SytharixEdit_v2.19.zip

PS, z tym netem można zastosować też w przypadku innych botów

1. Wyłącz wifi w kompie.

2. Tworzysz punkt w telefonie i łączysz z nim komputer z wifi.

3. Odpalasz Sytharix-AutoRestarter i czekasz aż bot zacznie łapać poksy.

4. Włączasz wifi na kompie.

5. Wyłączasz punkt dostępu i neta w telefonie.

6. Efekt poniżej.

98281147091382120947.png

Po ponownym połączeniu sie z normalnym wi fi. przy łapaniu pokemona wyświetla się "CatchError".

Admin Cienia
Opublikowano

@Everyone To remove the "new" softban, stop playing on that account for a little while. It's a new form of softban that only affecting Pokemon. It cannot be removed by spinning pokestops.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Haxton just announced that their bot is closed. The source code was given to anyone who wants to try it out, but until then, consider this outdated.

amen

Opublikowano

@Everyone To remove the "new" softban, stop playing on that account for a little while. It's a new form of softban that only affecting Pokemon. It cannot be removed by spinning pokestops.

czekam 4h i dalej to samo :/

i to nie jest od ip bo na necie z telefonu to samo..

Opublikowano

Główny temat na mpgh, info od admina.

masz link lub coś co więcej mówi? bo niby to chwila a ja mam już to z 6h bo w nocy się tak chyba zablokowalo... wyłączyłem i dalej to samo :/
Opublikowano

O co kaman? 

2016-08-12 10:48:32.8809|FATAL|PokemonGo.Haxton.Console.Program|Task crashed or cancelled

2016-08-12 10:48:33.0516|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Google
2016-08-12 10:48:34.0697|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-08-12 10:48:35.3352|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 12.08.2016 10:48:35
2016-08-12 10:48:50.2099|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoPokestop|Pokestop rewarded us with 50 exp. 0 gems. 3 x ItemPokeBall.
2016-08-12 10:48:51.7251|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoPokestop|Pokestop rewarded us with 50 exp. 0 gems. 1 x ItemSuperPotion, 1 x ItemGreatBall, 1 x 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...