Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten łowca ma prawo bytu ?

QjuQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym to zrobił tak:

- 2x Ognisty nietoperz

- 1 Królewski Elekk

+ 2x jakiś tam spell (najlepiej właśnie Cel Pal!)

+ Emperor Thaurissan (nie wiem jak jest po polsku... :v)

Ogólnie reszta ujdzie. Jeśli chcesz to moge Ci podesłać mojego Yogg'n'Load Huntera, jest bardzo podobny. ^^

Opublikowano

Nie zamykam się na inne decki z 1 rodzaju więc możesz podesłać co do imperatora to byłem młody i głupi (bardzo głupi ..) więc sam wiesz spróbuję go zrobić i cel pal się przyda dla tych minionów, bo mało ich jest xD.

Opublikowano

Deck sam w sobie jest bardzo średniawy ale zabawny. Nie jestem przekonany czy nadaje się do wbijania legendy i ja bym go raczej do tego nie polecał ale do pobawienia się wydaje się spoko.

Niestety cały deck tak naprawdę opiera się na Cel Pal i dopóki tego nie dorzucisz to będzie słabiutki. Ogólnie idea tego decku to jest użycie Cel Pal i dobieranie bardzo dużej ilości kolejnych czarów aby móc mocno przycisnąć przeciwnika. 

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Deck sam w sobie jest bardzo średniawy ale zabawny. Nie jestem przekonany czy nadaje się do wbijania legendy i ja bym go raczej do tego nie polecał ale do pobawienia się wydaje się spoko.

Niestety cały deck tak naprawdę opiera się na Cel Pal i dopóki tego nie dorzucisz to będzie słabiutki. Ogólnie idea tego decku to jest użycie Cel Pal i dobieranie bardzo dużej ilości kolejnych czarów aby móc mocno przycisnąć przeciwnika. 

To zależy jak kto gra. Mój znajomy wbił tym legende. I deck sam w sobie jest raczej Controlny. (bynajmniej ja to tak postrzegam) Cel Pal to raczej dodatek żeby uzupełnić sobie rękę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...