Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim trybie/trybach zagrałbyś/zagrałabyś

jakubgross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

jak w temacie, myślę nad jakimś lepszym serwerem Minecraft. W początkowej fazie planuję jakie tryby najbardziej ludzie lubią. 

Tak więc proszę po prostu, abyś napisał/napisała na jakim trybie najlepiej Ci się gra (wersja nie ma znaczenia).

Pozdrawiam,

jakubgross

strange1.jpg

Gość Marichcje
Opublikowano

SkyBlock. Trudny najlepiej. :)
Na SkyBlockach ogółem jest więcej ogarniętych graczy według mnie, a poziom trudny wyeliminuje niecierpliwe dzieciaki. 

Opublikowano

SkyBlock. Trudny najlepiej. :)

Na SkyBlockach ogółem jest więcej ogarniętych graczy według mnie, a poziom trudny wyeliminuje niecierpliwe dzieciaki. 

Ale masz na myśli normalne, małe wyspy i standardowe itemy, czy może coś berdziej rozwiniętego? 

strange1.jpg

Gość Marichcje
Opublikowano

@jakubgross Bardziej rozwiniętego. Administracja według mnie przy skyblockach powinna wykazywać się ogromną kreatywnością, ponieważ można dodać multum atrakcji. :)  Jakieś minigry, questy, etc.

Opublikowano

Ja już ten Sky block to może jakieś jeckt packi, albo jakieś buty dzięki którym wyżej skaczesz, ciekawiej i szybciej by się przemieszczalo po wyspach

Opublikowano

@jakubgross

Dobrze zrobiony jail, jakbyś otwierał napisz, grałem u sheo dosyć aktywnie pomógł bym ci ogarnąć.

A po 2 to jakiś hardcore z gildiami i dropem z kamienia ale taki prawdziwy, taki jaki był serwer hardcore od skkf`'a

Opublikowano

@jakubgross

Dobrze zrobiony jail, jakbyś otwierał napisz, grałem u sheo dosyć aktywnie pomógł bym ci ogarnąć.

A po 2 to jakiś hardcore z gildiami i dropem z kamienia ale taki prawdziwy, taki jaki był serwer hardcore od skkf`'a

jail = prison?

Pomyślę, w sumie można by było coś zrobić. 

Można jakiś kontakt?

strange1.jpg

Opublikowano

Ludzie grają na party games skywars easyHC (jakiś totalny bezsens) ale najprościej byłoby zrobić Zwykły survival na 1.9/1.10 z ekonomią albo kilkoma innymi prostymi dodatkami ale polecam się dobrze zareklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...