-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Mauurycy
Mauurycy
Witam
Otóż chciałem sobie pobrać film, i podczas włączenia pobierania(w Jdownloader) wszystko działało jak wcześniej, zaczęło się pobierać ja za zabrałem się za swoje sprawy i po czasie zauważyłem że pisze że nie mam miejsca na dysku systemowym © i wchodzę a tam 77MB wolnego(a było 5GB) wyłączyłem pobieranie i zrobiłem czyszczenie systemu odkurzaczem i moje miejsce wróciło i zauważyłem ze podczas pobierania pliku, plik zapisuje się w folderze docelowym programu I NA DYSKU C w /appdata/local/ I jakimś folderze chronionym systemowo...(sprawdziłem to poprzez zmiana zajętości miejsca)
NIGDY mi się tak wcześniej nie działo, a pobierałem grę tydzień temu i wszystko przebiegło normalnie, i dopiero dzisiaj zauważyłem że takie coś się dzieje(nawet jak używam pobieranie standardowe przez przeglądarkę.
Przez ten tydzień nie aktualizowałem/instalowałem nic, prócz Sterowników do StealSeries które doinstalowało mi Windows Driver Package(ale chyba to nie ma znaczenia)
Mógłby mi ktoś pomóc i wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje i jak to naprawić ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.