Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dlaczego Zapisuje mi pliki na C?

Mauurycy

Pytanie

Opublikowano

Witam
Otóż chciałem sobie pobrać film, i podczas włączenia pobierania(w Jdownloader) wszystko działało jak wcześniej, zaczęło się pobierać ja za zabrałem się za swoje sprawy i po czasie zauważyłem że pisze że nie mam miejsca na dysku systemowym © i wchodzę a tam 77MB wolnego(a było 5GB) wyłączyłem pobieranie i zrobiłem czyszczenie systemu odkurzaczem i moje miejsce wróciło i zauważyłem ze podczas pobierania pliku, plik zapisuje się w folderze docelowym programu I NA DYSKU C w /appdata/local/ I jakimś folderze chronionym systemowo...(sprawdziłem to poprzez zmiana zajętości miejsca)

NIGDY mi się tak wcześniej nie działo, a pobierałem grę tydzień temu i wszystko przebiegło normalnie, i dopiero dzisiaj zauważyłem że takie coś się dzieje(nawet jak używam pobieranie standardowe przez przeglądarkę.
Przez ten tydzień nie aktualizowałem/instalowałem nic, prócz Sterowników do StealSeries które doinstalowało mi Windows Driver Package(ale chyba to nie ma znaczenia)

Mógłby mi ktoś pomóc i wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje i jak to naprawić ?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektóre programy zapisują chwilowo plik na dysku C a potem przenoszą tam gdzie chcesz.

Ja takie rzeczy wiem, ale to zaczęło pobierać się 2x na "C" i na "G" i jak na C braknie miejsca blokuje się i nie wyczyści się puki nie wywalę tego z G ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...