Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NO ROOT | Pokemon GO CHEAT! Android 4.4+/.APK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Warson

Powinieneś mieć takie coś, że możesz wybrać aplikacje które mogą być "na wierzchu".

Zaznacz Pokemon GO.

Oczywiście bez Peel Smart Remote ;P

Powinno wyglądać to tak

Pokemon-GO-tutuapp-android-hack-2.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję pomogło natomiast strasznie ciężko poruszać się Tym joystickiem biega mi jak mu się tylko podoba... Jest coś lepszego może?

Opublikowano

Dziękuję pomogło natomiast strasznie ciężko poruszać się Tym joystickiem biega mi jak mu się tylko podoba... Jest coś lepszego może?

Jest ale tylko na moduł Xposed. A zrobić roota to prosta robota.

Opublikowano

Nie, już wszystko działa.

@Warson

Znalazłem jak naprawić joystick.

Jeśli chcesz to zrobić przesuń tak ekran w pokemon aby było takie położenie wskaźnika.

xAbxLhP.jpg

Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi, nie wiedziałem jak to napisać.

Opublikowano

Możesz wyrwać softbana ale łatwo idzie się odbanować

Wchodzisz do punktu pokestop, kręcisz i wychodzisz, powtarzasz to około 30 razy do kiedy itemki nie wypadną ;P

Jak tepniesz się by złapać pokemona wystarczy na niego kliknąć aby była możliwość złapania, rozwinąć tą listę i kliknąć ikonke markera (wtedy Cię teleportuje tam gdzie byłeś na początku gry, najlepiej się stamtąd tepać, ale będziesz mógł spokojnie złapać pokemona)

Później Ci zrobię wideo jak to wykonać.

Opublikowano

Możesz wyrwać softbana ale łatwo idzie się odbanować

Wchodzisz do punktu pokestop, kręcisz i wychodzisz, powtarzasz to około 30 razy do kiedy itemki nie wypadną ;P

Jak tepniesz się by złapać pokemona wystarczy na niego kliknąć aby była możliwość złapania, rozwinąć tą listę i kliknąć ikonke markera (wtedy Cię teleportuje tam gdzie byłeś na początku gry, najlepiej się stamtąd tepać, ale będziesz mógł spokojnie złapać pokemona)

Później Ci zrobię wideo jak to wykonać.

Wszystko ok ale jak kręcić jak nie widać pokestopów...

Opublikowano

@Maffiuz

Zrobiłem wszystko według instrukcji i aplikacja działa. Lecz mam cały czas problem "Failed to detect location".

Mam ustawiania lokalizacji ustawione. Android 4.4.4

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...