Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Do Gry S13 Shinsso

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

szukam teamu do wspolnej gry

na poczatek oferuje

okolo 150k mnisia +6 miecz +6 tradycyjny +6 itd

pomoc na boja

podexpienie

wspolny exp

gramy s13 shinsso

team:

JamboS woj body gg:8614498

Opublikowano

Jakbyś powiedział tydzień temu to bym z tobą zagrał:P A tak to teraz na Twierdzy pykam.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Jak nie wypali z Teamem grać na s7 to chętnie zagram z tobą. Moje gg : 10008859 napisz coś [napisz swój nick z forum]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie no widzę, że Twierdza popularna się stała xD

@topic:

Po co wgl te tematy? Już jeden jest tyle, że na innym serwie. Teraz każdy sobie będzie zakładał takie tematy. Jak chcesz z kimś pograć to się go osobiście spytaj a nie zakładaj tematów. Nawet jak ktoś dołączy się do gry z tobą to nie koniecznie musicie się dogadywać bo tej osoby nie znasz. Tylko strata czasu. Najlepiej grać z kimś zaufanym i tyle ;P

@down:

Ja tam się cieszę, że zamknięta chociaż przydałoby mi się jeszcze jakieś konto. Niedawno była otwarta także szybko już nie będzie ;d

Opublikowano

@Koper94x I masz na nich same boty :P Widziałem twoje boty wczoraj jak łowiły na FB :P

@Topic Ja bym mógł zagrac,ale nie za bardzo mi pasi że w Shinshoo(Nigdy nie grałem w tym królestwie),a poza tym już na twierdzy znowu gram :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Może kiedyś tam wbije...

Ale na razie to tylko Kronos i Almanach :D

PS. Bardzo mnie to ciekawi.... Siera zaczął szukać teamu do gry na Almanachu to od razu wszyscy na serwerach których oni grają....

Ale to będą nie wypały bo nie znajdziecie tyle ludzi w takim czasie...

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

jeszcze z 1-2 osoby moge przyjac:) gg 8614498 aktualny TeAm

Rexior woj mental

Hollows ninja dagger

ShamanBuff11 szaman smok

JamboS woj body

Opublikowano

narazie probojemy skombinowac serwer ventrilo lub team speak

napoczatek

do 15 expie na joh hwanach dropem a potem na BO glownym albo w vc1 daje 100k i do gildi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/158677-kto-gdzie-gra/

Zapraszam tam ;)

Zamykam!

Sry ze sprzed 2 dni ;) ale zaraz ktoś by odświeżył i by był spam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...