Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki rower - pytanie do roweromaniaków ;f

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki jeżdżący najlepiej. Wiesz, jak zakręcisz pedałami, to żeby jechał. I żeby przerzutki dobrze działały. I hamulce. I jakieś dobre siodełko sobie kup. K***a, naprawdę niewielkie znaczenie ma to, na czym jeździsz, jeżeli chcesz jeździć. Tak samo jak z bieganiem - nie pobiegniesz lepiej i nie osiągniesz lepszych efektów w butach za pięć stów. Sama jeżdżę najzwyklejszym na świecie góralczykiem z kołami 23 i na spokojnie pokonuję dystanse koło 70-80km, bo dalej jeszcze mi kondychy brakuje :v

Qui est le prochain?

Opublikowano

Taki jeżdżący najlepiej. Wiesz, jak zakręcisz pedałami, to żeby jechał. I żeby przerzutki dobrze działały. I hamulce. I jakieś dobre siodełko sobie kup. K***a, naprawdę niewielkie znaczenie ma to, na czym jeździsz, jeżeli chcesz jeździć. Tak samo jak z bieganiem - nie pobiegniesz lepiej i nie osiągniesz lepszych efektów w butach za pięć stów. Sama jeżdżę najzwyklejszym na świecie góralczykiem z kołami 23 i na spokojnie pokonuję dystanse koło 70-80km, bo dalej jeszcze mi kondychy brakuje :v

To chyba jeździsz max 15km/h po płaskim na tych oponkach 23 i góralu... Jak przesiądziesz się na coś lepszego na oponach 27,5 albo 28 to od razu zobaczysz różnicę ( i nie mówię o rowerze za nie wiadomo jaki pieniądz). Ale i tak chwali się, dziewczyna + rower = :3

Co do tematu, jak będziesz jeździć tylko po drogach to jakaś szosówka, jeżeli droga + ziemia + jakieś łagodne leśne ścieżki to polecam crossa. Szukaj na allegro kandsa, lazaro albo spartacusa. Jak Cię to interesuję to pisz na pw.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Poszukaj jakiejś Meridy albo Krossa ;)

"Don't be afraid to give up the good to go for the great." ~ John Rockefeller

Opublikowano

Jako ciekawostkę dodam, abyś jakieś dobre gumki(?) kupił, chodzi mi o to, gdzie daje się ręce na kierownice, miałem okazję, jeździć w lepszych i gorszych, w tych 2. bolały mnie ręce po 10 km.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jak chcesz jeździć na dystans 200-300 to polecam kolarzówkę.

Na ziemię i asfalt polecam rowery firmy Rockrider.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Jako ciekawostkę dodam, abyś jakieś dobre gumki(?) kupił, chodzi mi o to, gdzie daje się ręce na kierownice, miałem okazję, jeździć w lepszych i gorszych, w tych 2. bolały mnie ręce po 10 km.

Gripy ;), sprawa indywidualna. Jedni wolą piankowe inni gumowe, a inni plastikowe itd.

Jak chcesz jeździć na dystans 200-300 to polecam kolarzówkę.

Na ziemię i asfalt polecam rowery firmy Rockrider.

Poszukaj jakiejś Meridy albo Krossa ;)

Polecił byś model, a nie firmę ;)

Myśle że lepiej złożyć rower samemu :)

Polecam nie kupować całego roweru tylko go złożyć wyjdzie ci to taniej.

Jak nie zna się na rowerach to wątpię, że wyniesie go to taniej.

Możesz kupić B'Twin Triban 500 z nowych. Możesz poszukać jakieś używane rowery.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...