Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

Skajled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypada to znać klasyczne anime, które miały wpływ na rozwój całej branży czy chociaż gatunku, zaś Naruto z braku lepszej alternatywy (a moim zdaniem co do tej pozycji alternatywa jest na prawdę duża) można obejrzeć oczywiście wyłączając z seansu fillery. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Wypada to znać klasyczne anime, które miały wpływ na rozwój całej branży czy chociaż gatunku, zaś Naruto z braku lepszej alternatywy (a moim zdaniem co do tej pozycji alternatywa jest na prawdę duża) można obejrzeć oczywiście wyłączając z seansu fillery. 

Wiesz, niektóre fillery są naprawdę fajne. Jak np. O Kaguya, Madara.

Jeżeli masz dużo wolnego czasu, to warto.

Opublikowano

Wiesz, niektóre fillery są naprawdę fajne. Jak np. O Kaguya, Madara.

Jeżeli masz dużo wolnego czasu, to warto.

Chodziło mi raczej o pierwszą serię - fakt, powinienem to zaznaczyć w mojej wypowiedzi... 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Polecam, tylko gdy będziesz omijać filery, to zanotuj aby nie pomijać tych o Itachim. Naruto obejrzeć warto, w kolejności przedstawionej przez rafaeru - potem polecam zabrać się za kinówki, Boruto jest naprawdę w porządku.

Opublikowano

Dobre obejrzałem 10 pierwszych odcinków i na razie wiem że sasuke to emo a naruto jest na sterydach, całkiem fajne.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Pierwszy sezon się powoli rozkręca, jest on bardziej taki śmieszkowaty/emocjonalny, w "drugim" sezonie już jest trochę mniej tego śmieszkowania, a bardziej skupianie się na fabule, czyli głównie to nawalanki :P

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Z góry mówię że tasiemiec pokroju One Piece, jak lubisz gdy główny bohater zawsze wygrywa dzięki wsparciu duchowemu swoich niggaz to spoxik.

Filery do przeżycia ale czasami kreska tak gryzie w oczy że musisz wyciągać zęby z łuku brwiowego ale tak to sama fabuła (filerów i główna) z*******a.

@

Nie wiem czy to reklama na wbijam masz napisaną kolejność i wszystkie odcinki do tego fajnie to tłumaczą tylko serwer czasem zamula jak ćpun po klonach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...