Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gp

Kaspekto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój rekord to 300 k, obecnie posiadam jedynie 31 :D

Bardzo mi zależało na wylosowaniu E-Modera z Gray Hi-Seca, więc tym można tłumaczyc moją stratę GP :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałem 1.019.426 gp

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

JA mialem max 50k i troche. Aha na perma da sie za gp kupic, ale trzeba przedluzac do 1000 dni czy 3000 dni i bedzie sie mialo na perma, bynajmniej tak slyszalem, ale nie probowalem.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

ja mialem z gp hazzart najwiecej 50k

teraz mam okolo 32k bo wydałem na bronie kase ;D

Eh... powiem Ci,że to niemożliwe i ładnego wkręta puściłeś :).

Nie można 50 k wylosowac.

Można 1,2,4,10,15(?),25,100,500.1000000.

PS:Ja jak zwykle, od poczaku eventu codziennie 2k :(.

Opublikowano

JA mialem max 50k i troche. Aha na perma da sie za gp kupic, ale trzeba przedluzac do 1000 dni czy 3000 dni i bedzie sie mialo na perma, bynajmniej tak slyszalem, ale nie probowalem.

równie dobrze można przedłużyć sobie 2x po 90 dni i czujesz się jakbyś miał ja na perma ;) potem pewnie odechce się grania w CA bądź dostaniesz bana, więc nie wiem po co lecieć do 500 dni a co dopiero do 3k o.0

Opublikowano

a ja sie dizs dowiedzialem ze pod koniec miecha bedzie g36e do kupienia na perma wiec zbieram gp :D aktualnie mam 6k :Da bedzie kosztowalo 95k dzis mi kumpel powiedzial ze ba facebooku czytal :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...