Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.9-1.10][Survival] Warfare.pl

masterolos09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czat zupełnie nieczytelny, serwer nie jest dokończony. Drop za mały, graczy też za mało gra. Pay2Win i to jak, vipy, svipy, można kupić pandorki itd. i jeszcze jakiś smoczy set i komponenty do niego (np tu: http://scr.hu/1p76/eeuam ). Nie polecam

Opublikowano

Czat zupełnie nieczytelny, serwer nie jest dokończony. Drop za mały, graczy też za mało gra. Pay2Win i to jak, vipy, svipy, można kupić pandorki itd. i jeszcze jakiś smoczy set i komponenty do niego (np tu: http://scr.hu/1p76/eeuam ). Nie polecam

Więc tak, chat możemy ogarnąć w każdej chwili, tylko dlaczego nie czytelny? To, to zmienimy.

Serwer jest dokończony, tylko spawn jest zbudowany w 50%, tak to wszystkie pluginy są dokończone.

Jedni na poprzedniej edycji mówili, że drop za duży, jedni, że ok, teraz Ty jesteś pierwszą osobą, która mówi, że drop za mały, pytaliśmy i gracze mówili, że teraz jest ok. Pewnie jesteś osobą z EasyHC, gdzie masz cały set w niecałą godz.

Można kupić pandory, owszem, ale można też je mieć za darmo z dailybonus. Smoczy set też można zdobyć z bossów :)

Było chwilę pograć, a nie pisać głupoty, że np. pandory i smoczy set można tylko kupić.

Opublikowano

Pluginy to nie opis serwera... Spawn wygląda jakby ktoś z tnt pierdzielnął. Strona też jakaś gówniana z szablonu.

"Zbudowany w 50%", poczekaj na 100% ;) Można powiedzieć, że to tylko szkic ;) A że tak wygląda ten spawn to nie nasza wina, tylko wina jednego budowniczego o nicku _Mydelko z grupy budowniczej o nazwie XANT, który miał spawn skończyć na 6.08, a miał na to ponad 2 tyg. - Nie polecam. Ale no nic na to nie poradzę, musimy tylko znaleźć nowego budowniczego. Więcej tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1566531-poszukuje-budowniczego-na-teraz/#entry13225399

Ale zawsze jak coś nie jest skończone to ludzie krytykują

Oczywiście, strona jest gówniana, bo aktualnie strona dla nas jest tworzona, wczoraj zamówiłem, wpłacę zaliczkę i będzie gotowa w ciągu 3-4 dni :)

Ludzie są zawistni, może oceń jak spawn będzie zbudowany w 100% :)

Opublikowano

Niestety na tym serwerze nie mogę pograć z bratem ponieważ mamy jedno IP i nie mogę się już zarejestrować.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Niestety na tym serwerze nie mogę pograć z bratem ponieważ mamy jedno IP i nie mogę się już zarejestrować.

@jacekssj

Tak to prawda. Poniewaz nie mozna miec multikont, dlatego jest taka magiczna komenda /zglos, tam mozesz napisac nick brata, ja go mogę zarejestrowac i wyslac Ci na prywatną wiadomosc jego haslo, a on moze sobie to haslo zmienic za pomoca /changepassword stare_haslo nowe_haslo :) Również jest forum serwera, na którym również mozesz poprosić o rejestrację Twojego brata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...