Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno laptopa

BIoodyHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Powoli przymierzam sie do kupna nowego laptopa do gier. Mam na oku medele msi i lenovo i nie wiem ktory wybrac. Cena w granicach 4000-5000 zł. Oraz chciałbym sie tez dowiedziec czy warto doplacic troche wiecej i miec gtx 970 czy gtx 960 w zupelnosci wystarczy? laptop moze byc bez ssd oraz systemu.

Opublikowano
Opublikowano

@BIoodyHunter

Będa droższe a takie same parametry :)

MSI GE72 Apache Pro i7-6700HQ/8GB/1000 GTX970M FHD

Matryca FULL HD PLS dobrej jakości, Bardzo wysoka wydajność, bogaty zestaw dysków i możliwości ich rozbudowy miejsce na dysk SSD m2, niezłe głośniki, podświetlana klawiatura dobra dla gracza, łatwy dostęp do podzespołów, dość bogaty zestaw portów, USB 3.1 Typ C.

Acer VN7-792G i7-6700HQ/8GB/1000 GTX960M FHD

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, elegancki wygląd, smukła obudowa jak na 17 calowy laptop, dobra kultura pracy, podświetlana klawiatura, miejsce na dysk SSD m2, przyzwoite głośniki, złącze typu C.

Lenovo Y700-17ISK i7-6700HQ/8GB/128+1000/Win10 GTX960M

Bardzo dobrej jakosci matryca FULL HD IPS, niezła wydajność w grach, niskie temperatury pracy pod obciążeniem, bardzo dobry dźwięk (głośniki JBL), podświetlana klawiatura, długie czasy pracy na akumulatorze, atrakcyjna stylistyka przy tym dobre wykonanie aluminiowe, przyjemny w dotyku pulpit roboczy, dobry dostęp do układu chłodzenia, ergonomiczne rozmieszczenie portów, miejsce na dodatkowy dysk SSD m2, uczciwy stosunek możliwości do ceny. Jest to nowa odsłona y70-70 która jest zdecydowanie lepsza

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...