Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zainstalować Javy

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robie apt-get install sun-java6-jre

i mam 

packege 'sun-java6-jre' has no installation condidate

system debian 8

239137.gif

Opublikowano

nadal zero nawed na 8\

E: Unable to locate package oracle-java8-installer
sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/java - nie działa
sudo: add-apt-repository: command not found

239137.gif

Opublikowano

@topic Zaprosiłem na ts'a bym mu pomógł - przyszedł pod 2 dniach po czym włączył mutator głosu ( ^^) i zaczął wyzywać  B)

A moderatora proszę o zamknięcie tego tematu bo ten typ to zwykły troll.

Ps. nie proś o pomoc skoro ludzi traktujesz jak gówno smarkaczu a poziom intelektualny musi być niski u Ciebie skoro nie potrafisz skopiować 3 linijki i je wkleić w ssh.

thats.png

Opublikowano

hahahahhahah 

kolega zażądał hasła po vps a także do hostingu na którym on jest.

odmówiłem mu zaczął mnie obrażać i na sam koniec powiedział spier*alaj i został wyrzucony z ts

239137.gif

Opublikowano

haha :) Poprosiłem tylko o hasło do vps i login. Inaczej tego Ci nie będę robić bo trwałoby to 2 godziny...

Powiedziałem spierdalaj? Wyrzuciłem Cię z tsa? A masz dowody? Ja w przeciwieństwie do Ciebie nagrywam takich buraków.

Jak miałbym Ci ukraść vpsa skoro miałem tylko dane do samego vps? Miałbym Ci ukraść pliki z serwera? Wątpię byś je miał skoro nawet javy nie potrafiłeś zainstalować...

Dodam ss'ika jak wychodzisz z serwera kotku :)

A i generalnie to powtórzę - nie używaj mutatorów głosu - nie ma co się wstydzić głosu :)

2016-08-07 16:48:55 VirtualServerBase Info client connected 'Olof'(id:167) from 87.205.***.***:60051 
2016-08-07 16:49:37 VirtualServerBase Info client disconnected 'Przypu'(id:44) reason 'reasonmsg=leaving' 
2016-08-07 17:09:51 VirtualServerBase Info client disconnected 'Olof'(id:167) reason 'reasonmsg=leaving' 

Pomoc moja i innych "techników" tego forum działa w ten sposób, że prosimy o hasło bo jak inaczej mamy Ci pomóc? Telepatycznie? ojojoj...

@554461402688252517908.png kubekow Podałeś linka do instalacji javy 7...

thats.png

Opublikowano

haha :) Poprosiłem tylko o hasło do vps i login. Inaczej tego Ci nie będę robić bo trwałoby to 2 godziny...

Powiedziałem spierdalaj? Wyrzuciłem Cię z tsa? A masz dowody? Ja w przeciwieństwie do Ciebie nagrywam takich buraków.

Jak miałbym Ci ukraść vpsa skoro miałem tylko dane do samego vps? Miałbym Ci ukraść pliki z serwera? Wątpię byś je miał skoro nawet javy nie potrafiłeś zainstalować...

A i generalnie to powtórzę - nie używaj mutatorów głosu - nie ma co się wstydzić głosu :)

2016-08-07 16:48:55 VirtualServerBase Info client connected 'Olof'(id:167) from 87.205.***.***:60051 
2016-08-07 16:49:37 VirtualServerBase Info client disconnected 'Przypu'(id:44) reason 'reasonmsg=leaving' 
2016-08-07 17:09:51 VirtualServerBase Info client disconnected 'Olof'(id:167) reason 'reasonmsg=leaving' 

Pomoc moja i innych "techników" tego forum działa w ten sposób, że prosimy o hasło bo jak inaczej mamy Ci pomóc? Telepatycznie? ojojoj...

@Vecas co ty gadasz od kiedy jak jest ?? jak ja pomagałem dla kogoś to tylko chciałem jego Skype aby pokazać mi ekran a ty chcesz hasło to dobry jesteś.

A co do zainstalowania to jak masz dalej problem to zapraszam na pw do mnie i postracja się ci pomoc.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@Vecas co ty gadasz od kiedy jak jest ?? jak ja pomagałem dla kogoś to tylko chciałem jego Skype aby pokazać mi ekran a ty chcesz hasło to dobry jesteś.

A co do zainstalowania to jak masz dalej problem to zapraszam na pw do mnie i postracja się ci pomoc.

Ymmm... hahahahahaha no to mnie rozśmieszyłeś z tym skypem. 

ps. nie używaj tego mutatora głosu :)

thats.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...