Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup Na Pl,A :-)))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wcześniej pisałem i chciałem działającego AutoPickupa na modzie kamera ale teraz się zapytam czy jest na zwykły :-) Expbot mi nie działą nie wiem dlaczego :-( Wyskakuje , że jest tylko do niemieckiej wersij ... Wszystko robiłem tak jak pisał andrzejt17 ale nadal nic :-( Miałem metina 2009 i chyba sciagne 2010 ale nie wiem czy to coś da :-( Metina nie mogłem wogule i tak odpalić po zainstalowaniu nie wiem dlaczego xD ale wziołem ''Metin2 Server changer'' i tam są 4 metiny : UK , US , DE I PL :-) Więc włączyłęm przez to . Jak ktoś będzie wiedział na temat tego czy jest jakiś AutoPickup to proszę o odpowiedź . Chyba , że mi zadziała jakoś Expbot..... xD Pozdrawiam .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ ------------------------ xDD

Opublikowano

Jak instalujesz exp bota tego najnowszego

Click

Jak zainstalujesz exp bota i instalujesz patcha dla metin2.pl wybierasz lokalizacje metka na dysku. I teraz powinno wszystko ładnie chodzić i nie będzie wyskakiwało ze to dla niemieckiej wersji.Daj +

1324317731-U140501.png
Opublikowano

jak podnosisz drop to bij, ktos mial taki sam problem i jak podczas podbierania dropu mial autoattack odpalony to mu all chodzilo.

kalik.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...