Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Twoja prezentacja serwera! PSD

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Bardzo dobry pomysł - niech teraz każdy serwer który nie ma prezentacji użyje tego i zapanuje różnorodność w dziale prezentacji! :D

Opublikowano

Przydatne, ale zarazem zły pomysł

Przydatne, że każdy serwer będzie mógł mieć za free prezentacje. Ale złe, że w dziale prezentacje, wszystkie prezentacje będą takie same ;).

Ale za chęci leci +.

Opublikowano

Przydatne, ale zarazem zły pomysł

Przydatne, że każdy serwer będzie mógł mieć za free prezentacje. Ale złe, że w dziale prezentacje, wszystkie prezentacje będą takie same ;).

Ale za chęci leci +.

To prawda, ja jednak wolę patrzeć na taką prezentacje niż na kilka zdań napisanych 'na szybko' :) 

Opublikowano

Jak dla mnie, bo bardzo mi się to podoba fajnie zostało to zrobione.Podoba mi się ta prezentacja.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, polecam osobą, które nie potrafią zrobić reklamy graficznej. :)

Opublikowano

hmm lepsze to jak patrzenie na prace pisane na szybko banner nie jest najlepszy ale kto nie ma kogoś kto by mu prezentacje zrobił to przydatne.

Polecam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że wyszedłeś z taką inicjatywą.

Jednak jak dla mnie to bardzo zły pomysł bo już pomijam to, że teraz większość serwerów będzie miała to, to samo.

Bardziej mnie martwi, że nie będzie się dało ogarnąć czy Właściciel faktycznie chcę prowadzić jakiś porządny serwer czy zrobił coś na szybko.

Bo nawet, jeśli było kilka napisanych zdań to dało się ogarnąć czy Właściciel potrafi sklejać zdania, czy zna ortografię, czy pisze poprawnie stylistycznie.

Leci lajk za dobre chęci. ;-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla kogoś kto nie zna się na grafice super pomysł, sam w tej chwili robię sobie prezentacje swojego serwera i nie jest to łatwe jak ktoś nie ma doświadczenia, wiec wielki + za wstawkę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaki sens dodawanie znaku Copyright, skoro każda prezentacja każego serwera będzie taka sama??

xD jakoś z przyzwyczajenia dodałem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet nawet może być :3 Ale oczewiście są bardziej dopracowane rzeczy w tym dziale.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
2 godziny temu, Fly1991 napisał:

Link nie działa :(

Wystarczy, że skopiujesz link i wkleisz do nowej karty, a zadziała. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...