Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer PVP i jakiego bota wybrać?

mrtryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jako, że są wakacje chciałbym sobie odświeżyć stare gierki z dzieciństwa, zebraliśmy się z kolegami na grę w Tibie od "zera", lecz nie wiemy, który serwer pvp.. oczywiście region Europe najlepiej teraz stoi. Chodzi nam głównie o przystępną liczbę osób online 300-/+ no bo kto by chciał grać na opustoszałych serwerach... najlepiej gdyby ceny też były znośne, no i żeby w miarę ogarnięte towarzystwo było... Niedawno pogrywałem na Antice, ale szczerze znudziło mi się użeranie z tamtejszymi "graczami" :) 

Żeby nie robić niepotrzebnego spamu jeszcze jedno pytanko.. który bot teraz najlepszy, ostatnio pogrywałem na xenobocie cracked i było spoko, jest obecnie jakiś lepszy czy dalej xenobocik z tych za free?

Opublikowano

za free to xenobot + masz do niego instant update wiec nie musisz czekac

co do najlepszego bota ogolnie to raczej WindBot ale platny

a co do serwerów to tylko Antica i Morta ( retro pvp ) one maja 300+ graczy

Opublikowano

Według mnie to TA i Xeno są na równi, lecz ze światów to polecam Ci Nerane i Yanare, gdyż jest tam spora ilość osób + zauważyłem spadek botów na tych światach więc można z łatwością legalnie jak i nie leganie wyexpić sobie postać bądź trochę kasy.

Opublikowano

Według mnie to TA i Xeno są na równi, lecz ze światów to polecam Ci Nerane i Yanare, gdyż jest tam spora ilość osób + zauważyłem spadek botów na tych światach więc można z łatwością legalnie jak i nie leganie wyexpić sobie postać bądź trochę kasy.

TA jednak jest bardziej wykrywalnym botem, zresztą nie jestem przekonany, czy działa aktualnie przy najnowszej Tibii (jednak trochę przerwy). Patrząc na funkcjonalność, to od zawsze byłem zwolennikiem TA.

Opublikowano

Nerana nie jest światem pvp.

@Pref Tibia Auto już jest pod 10.96.

Opublikowano

Nerana nie jest światem pvp.

@Pref Tibia Auto już jest pod 10.96.

to aż warto wrócić dla samego bocenia na TA :D

Opublikowano

Od siebie polecam QtasBOT, link znajdziesz na necie gdyz tutaj nie moge podac. Bot jest wedlug mnie jednym z lepszych. Pozdro

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Tylko nie xeno, kazdy chwali, kupilem licencje i bocilem(bardzo malo, zmienialem miejscowki, 2-3h dziennie) i odrazu dostalem delete, wczesniej bocąc  na windbocie nie bylo problemu.

Odradzam xeno, jest c*****y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...