Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta z CS:GO i trade banned

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko, a mianowicie czy opłaca mi się kupić konto od znajomego z Cs:Go i kilkoma innymi grami + dosyć fajne skinki w Cs'ku (Karambit) tylko w tym rzecz, że jest tam Currently trade banned

Pasjonat
Opublikowano

Zależy za ile, jak nie będzie chciał za te skiny jakiegoś wielkiego overpaya i i tak nie chciałbyś wydawać hajsu na skiny w csie to czemu nie

.

Opublikowano

Jeśli kwota nie bedzie jakas wysoka i nie masz zamiaru z nikim nigdy się wymieniac to czemu nie?
Aczkolwiek ja osobiscie bym takiego konta nie brał :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jeżeli byś chciał w przyszłości je sprzedać to będziesz miał przejebane z tym, ale jak po koleżeńsku chce ci odpalić w spoko cenie to nawet na smurfa, czy coś możesz kupić.

Lepiej byśmy ci doradzili jakbyś pokazał jego inventory i cenę jaką chce.

Ja bym nie kupił nigdy, a jedyne co można zrobić to wyjebać skiny na rynek i mieć ew. hajs w portfelu steam.

Opublikowano

Jak na smurfa to możesz sobie wziąć jak masz 100zł luzem.. kosę zawsze możesz ew. wystawić na market i sobie jakieś gry potem kupić nawet na inne konto (gift).

Dziwię się, że twój ziomek tak nie zrobi.

Opublikowano

Też się w sumie dziwie. Może chce mnie wych**ać czy coś. Szkoda, że ten banik nie zchodzi po jakimś czasie. Miałem taką cichą nadzieje. On mnie uświadamiał, że ban kończy się w listopadzie niby ale jeśli mówicie, że nie to się zastanawiam czy dalej to konto kupić. 

Opublikowano

Też się w sumie dziwie. Może chce mnie wych**ać czy coś. Szkoda, że ten banik nie zchodzi po jakimś czasie. Miałem taką cichą nadzieje. On mnie uświadamiał, że ban kończy się w listopadzie niby ale jeśli mówicie, że nie to się zastanawiam czy dalej to konto kupić. 

To w końcu to twój znajomy czy jak? 

Opublikowano

Możliwe, że cheatował, bo tam jakieś -repy widziałem. Tradeban nie zniknie oczywiście. Najlepiej żebyś znał gościa w realu to jak cię wychuja to sprawę rozwiążesz w kilka chwil.

Opublikowano

bez przesady mimo ze jest tu trade ban to konto jest warte troche więcej, a on chce tylko 100zł? jak na moje to masz fałszywego kolege i chce cie wychujac. Jest trade ban to i może być vac ban.

Ja bym nie brał, najlepiej nie kupować żadnych kont tylko stworzyć swoje i po problemie. Chyba że od znajomego w realu

Opublikowano

On chce sprzedać mi to konto bo już nie będzie grał w Cs'ka i wgl bo gra w HOTS'a w H2K czy coś takiego. 

On mi pisał, że ten trade ban tymczasowy jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...