Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile metinów odpalę na tym komputerze?

JakTakMoszna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega ma laptop o podobnej specyfikacji z 8 GB ramu i spokojnie sobie gra na low w GTA V i odpala 8 kont jak chodzimy na dt. Oczywiście w najmniejszej rozdzielczości. Jakby wyłączył skype i przeglądarkę pewnie by odpalił więcej.

PS. bardzo mocno nie polecam kupować sprzętu na allegro.

who cares?

Opublikowano

Tak jak powyżej, ma może ktoś podobny sprzęt i może mi powiedzieć ile odpalę kont w m1 na kanale handlowym lub postaci na DT mając tego laptopa? :) Mowa o Metin2.PL

http://allegro.pl/laptop-lenovo-700-15isk-i7-16gb-1tb-gtx950-2gb-250-i6304674837.html

btw jeśli ktoś ma lepszego lapka w +/- tej cenie to może podrzucić link :P Mam nadzieję, że dobry dział :|

Nie polecam Ci tego laptopa Lenovo... dlaczego ? A no dlatego że akurat ten model bardzo szybko się nagrzewa, a filtr powietrza zapcha Ci się po niespełna pół roku działania. I już po kilku miesiącach będziesz musiał oddać go do czyszczenia, dodam jeszcze że bateria jest słabej jakości - producent zapewnia działanie do 3h na baterii. A ja zapewniam Cię że pograsz na nim nie więcej jak 2 godziny i to przy średnim wykorzystaniu jego parametrów. Posiadałem 2 laptopy firmy Lenovo i powiem że byłem średnio zadowolony z tych produktów. Obecnie korzystam z laptopów firmy HP oraz DELL i mogę stwierdzić iż są o niebo lepsze. Ale to tylko moje zdanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...