Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal okradł mnie na 316 PLN (?)

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, miał ktoś taką sytuacje że po wypłaceniu pieniędzy z paypala na rachunek bankowy pieniądze nie doszły chociaż minęło już 9 dni roboczych? pisałem do nich na support gdzie jest napisane ze odpowiedź w ciągu 24h, minęło 50h i nadal 0 informacji...

pierwszy raz taka sytuacja się zdarzyła zawsze gdy wypłacałem wszystko było w porządku 

Opublikowano

mają zły dzień, nie ma sensu wracać do przeszłości żyj dalej <relax bro> następnym razem bedzie lepiej

napisz do nich jeszcze raz

Opublikowano

Zadzwoń do nich, napisz jeszcze raz, oni mają takich zgłoszeń w supporcie strasznie dużo i mogli twoje gdzieś zgubić.. ogólnie polecam zadzwonić do ich obsługi, chyba mają jakiś telefon 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Spokojnie, na pewno wszystko się ogarnie, być może mają jakieś problemy techniczne bądź bank przeprowadza jakieś konserwacje na linii z paypalem. Skoro nie odpisują to analogicznie można stwierdzić, że mają jakiś problem, więc napisz do nich jeszcze raz, poczekaj... nie ma opcji żeby Cię "okradli". xD

Opublikowano

316 to nie jest dużo, pójdziesz na nadgodziny i nadrobisz :)

niby tak aczkolwiek lepiej jest mieć niż nie :)

Cierpliwości, na 100% oddadzą Ci pieniądze. Kiedyś ktoś zrobił włam na moje konto i pokupował jakieś rzeczy o łącznej wartości 25$. Napisałem maila, przeczekałem kilka dni i z każdej transakcji zwrócili mi co do centa.

Opublikowano

Zwykle nie dochodzą pieniądze jak sie ktoś pomyli przy wpisaniu numeru konta na który ma być przelane.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zwykle nie dochodzą pieniądze jak sie ktoś pomyli przy wpisaniu numeru konta na który ma być przelane.

numer został prawidłowo podany na 100%

piszą że na emaile odpowiadają w ciągu 24h a ja do tej pory nie dostałem odpowiedzi... co za śmieszna firma żeby klient musiał latać za swoimi pieniędzmi :D

Opublikowano

numer został prawidłowo podany na 100%

piszą że na emaile odpowiadają w ciągu 24h a ja do tej pory nie dostałem odpowiedzi... co za śmieszna firma żeby klient musiał latać za swoimi pieniędzmi :D

To zadzwon na infolinie, popróbuj pare razy - szybciej rozwiążesz problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...